BikeBox valmistaa kahta minitallimallia, 24:ntä ja 24 XL:ää. Ensimainittuun sopii neljän polkupyörän lisäksi pieni- tai keskikokoinen matkamoottoripyörä tai pari mopoa. Isompaan eli XL:ään taas mahtuu iso täysinvarusteltu enduro tai matkapyörä tai jopa mönkijä.

Pienempi BikeBox 24 pyörän kanssa.

Tuotteet ovat vesitiiviitä ja lukittavia, hyvännäköisiä ja ainakin valmistajan väitteiden mukaan hyvin käytännöllisiä. Kaupunki- tai kerrostalopihassa tai missä tahansa, missä tilaa on käytettävissä niukasti, tuollainen kieltämättä voisi toimia hyvin. Tai jos halutaan turvata pyörien tai moottoripyörien hyvinvointi. Lisäksi kumpikin malli vie varsin vähän pihapinta-alaa varsinaiseen talliin verrattuna.

Teknisistä yksityiskohdista sen verran, että pohja on vedenpitävä, ja takana sijaitseva ovi aukeaa ulos- ja ylöspäin. Pienemmällä minitallilla on hintaa 2990 euroa sikälinen alv mukaanluettuna ja isommalla 3985 euroa. Painoa pienemmällä on noin 150 kg ja isommalla 180 kg.

BikeBox 24 XL.

Rahtikustannuksista voidaan kuulemma keskustella. Lisätietoja valmistajan sivuilta. Katso video minitallin "toiminnasta" alla.