Onnettomuus tapahtui viime perjantaina valtatiellä 91 lähellä Green River Roadin liittymää. Tapahtuman kuvasi videolle Byron Holeman, joka julkisti sen Facebook-sivustollaan.

Moottoripyöräilijä oli tajuissaan auton alla ja onneksi kunnollisissa varusteissa. Videolla näkyy hankala tilanne sekä myös, millaista hässäkkää tämäntyyppinen onnettomuustilanne aiheuttaa, kun paikalla ei vielä ole pelastusalan ammattilaisia.

Motoristi oli selvästi paniikissa tilanteesta ja huusi tuskasta, kun tilanne jatkui. Tilanne saatiin vähitellen hallintaan ja auto tunkattua ylös niin että mies saatiin pois auton alta.

Miehellä oli raahautuimisesta aiheutuneita jälkiä vatsassaan, mutta hän ei ollut vakavasti loukkaantunut.

Holeman julkaisi onnettomuusvideon sivustollaan, josta sitä on jaettu ennätysmääriä. Häntä yritettiin estää kuvaamasta, jolloin videon Facebook-ketjussa joku totesi amerikkalaisttain, että "hyvä kun kuvasit, videolla voi olla käyttöä oikeussalissa". 

Toinen hyvä johtopäätös videon julkaisemisesta oli, että kypärän käytöllä ja kunnollisella ajoasulla on merkitystä onnettomuustilanteessa. Ja kolmas tietysti se, että se on hyvä esimerkki autoilijoille siitä, että motoristit pitäisi ottaa paremmin huomioon ja tiedostaa heidän olemassaolonsa. 

Linkki CBS:n televisiouutiseen tässä ja Holemanin Facebook-sivun videoon tässä. Video on oikeasti ahdistava, joten sitä ei voi suositella herkkähermoisille.