Sir George Martin Signature Series -korvakuulokkeita valmistetaan vain rajattu, tuhannen parin sarja, ja niiden hinta tykötarpeineen on 3125 euroa. Kuulokkeet ovat ACS:n eli Advanced Communication Solutionsin ja Meridian Audion yhteistyötä, ja niiden tavoitteena on pystyä toistamaan ääni niin luonnollisena ja samanlaisena kuin sen on tarkoitettu soivan.

Kuulokkeiden runko valetaan ostajan korvien mukaisiksi, jotta pystytään välttämään äänen vuotaminen ja saadaan samalla aikaan maksimaalinen äänieristys. Äänen laatu varmistetaan huippukaapeloinnilla sekä kolmella pienoiskaiuttimella per kuuloke. Kukin niistä on tarkoitettu joko korkea-, keski- tai matalien äänien toistoon.

Paketissa tulee mukana Meridian Explorer 2 digitaali-/analogiamuunnin, Martinin signeeraama grafiikka sekä Aspreyn hieno puinen säilytyskotelo. Siinä on sähköinen puhallinjärjestelmä, jonka avulla voi poistaa kosteuden käytössä olleista kuulokkeista.

Martin on tukenut tinnituksen parantamiseen ja kulovammojen hoitamiseen johtavaa tukimusta, ja sen vuoksi kuulokkeissa on teknologiaa ja äänenvoimakkuuden säätö, joka estää kuulovammojen syntyä.

Lisäksi suuri osa kauppahinnasta lahjoitetaan kuulon heikkenemisen tutkimukselle. Lisätietoja valmistajan sivuilta. Asiasta kertoi ensin Robbreport.