Moottoripyöräkäyttöön suunniteltua takkia voi käyttää joko vuoren kanssa tai ilman, lisäksi sisätakkia itsessään voi käyttää takkina. Takissa on käytetty ensimmäistä kertaa Rukan tuotteissa YKK AquaSeal-vetoketjua. Sen hampaiden erikoispinnoitus tekee vetoketjusta niin täysin vedenpitävän, että se täyttää kelluntavarusteiden standardit. 

Aqua Seal -vetoketju on todella vesitiivis.

Takin uloin kerros on  hankauksenkestävää, vedenpitävää ja erittäin hengittävää Armacor 3-kerroslaminaattia. Kulutukselle vähemmän alttiissa osissa on käytetty Cordura-laminaattia tai elastista Corduraa.

Takissa on vetoketjulliset tuuletusaukot etutaskujen alla ja selässä, irrotettava  Gore-Tex Stretch -kaulus ja säädettävät hihat. Lisäksi siinä on kuusi taskua. Uloimmassa takissa on CE-sertifioidut Rukka D30 Air –suojat kyynärpäissä, olkapäissä ja selässä.

Irrotettavassa Softshell-takissa on Gore-Tex Windstopper -kalvo ja pehmeä sisäpinta. Sitä voi käyttää myös yksinään vapaa-ajan takkina. Takki on saatavilla mustana heijastavilla yksityiskohdilla tai myös punaisilla tai keltaisilla somisteilla. Kokovalikoima on 46-62. Sen voi kiinnittää vetoketjulla kaikkiin Rukan ajohousuihin. 

Sisätakkia voi käyttää myös yksistään.