Nainen ajoi Interstate 5:sta Chula Vistassa, kun menetti malttinsa 39-vuotiaan laivaston palveluksessa olleen miehen ohitettua hänet punaisella Ducatillaan naisen ajaessa Nissan Altimaansa.

Ajokiista jatkui läpi National Cityn ja jatkui pitkään. Highland Avenuen poistumisrampissa naisen väitetään puskeneen moottoripyörän perään autollaan ja sitten ajaneen 39-vuotiaan moottoripyöräilijän yli.

Syy tieraivoon oli epäselvä. Nainen vietiin Las Colinasin naistenvankilaan Santeessa eikä häntä voi vapauttaa takuita vastaan.

Naisen äiti, Margie nimeltää kiistää syytteet ja kertoo, että hänen tytärtään syytetään väärin perustein. Hänen mukaansa motoristi oli potkaissut hänen tyttärensä autoa, ja tämä oli vain yrittänyt saada miestä pysähtymään, jotta voisi ilmoittaa asian vakuutusyhtiölle.

Asiaa selvittäneet poliisit olivat sitä mieltä, että tapaus oli selvä, nainen oli ajanut motoristin yli, ja että kyse oli tieraivosta. Poliisi pyytää silminnäköijöitä ottamaan yhteyttä, että asia saadaan lopullisesti selvitettyä.

Katso Foxin uutisvideo täällä.