Keravalainen Anne Talvensaari kirjoitti 20. toukokuuta Facebookiin ylläolevassa kuvassa näkyvän päivityksen, jossa kertoo halustaan kiittää hienosti toiminutta autoilijaa.

Hänen miehensä kaatui Tuusulantiellä Helsinkiin päin menevillä kaistoilla Tikkurilan kohdalla, kun edelläajava auto sadan kilometrin vauhdissa jarrutti yllättäen. Turvavälistä huolimatta mies kaatui pyörällään ja liukuin viereiselle kaistalle. Miehen takana ajanut autoilija reagoi nopeasti ja pysäytti autonsa tiessä makaavan miehen ja moottoripyörän taakse suojaten tätä näin muilta autoilta.

Sen jälkeen mies auttoi motoristin ja tämän moottoripyörän tienlaitaan ja antoi paperia vertavuotavien haavojen kuivattamiseksi.

Talvensaari toteaa, että ajovaatteet olivat riekaleina, mutta tämän suojelusenkelin turvin hänen miehensä selvisi naarmuilla ja mustelmilla. 

Talvensaari yrittää sosiaalisen median avulla löytää autoilijan ja toivoo, että tämä ottaisi yhteyttä. Talvensaari lupaa leipoa miehelle kakun palkinnoksi. 

Talvensaaren viestiä on Facebookissa jaettu jo yli 7000 kertaa. Asiasta kertoi ensin Keski-Uusimaa. Toivottavasti autoilija löytyy.