Harley-Davidson on julkisesti ilmoittanut valmistelevansa Intiassa tuotettavaa moottoripyörää. Siinä käytettäisiin suurelta osin paikallisesti valmistettuja osia. Harley on hyvin läsnä jo tällä hetkellä Intiassa ja sen osuus kasvussa. Uusi sukupolvi intialaisia on löytänyt merkin elämäntapoineen ja brändeineen omakseen.

Intiassa valmistettu Harrikka kiihdyttää tietysti pitkällä aikavälillä myyntiä ja avaa ovia koko Aasian alueelle.

Uudesta mallista jo teknisiä tietoja

Autocarindian mukaan Intiassa valmistettava Harrikka on varustettu cruiser-etupäällä, siinä on klassiset muodot ja pyöreä etulyhty. Pyörä on hyvin machomainen ainakin tien päällä nähdyn valeasuisen esituotantomallin perusteella. Se on tehokkaan, pitkän ja matalan näköinen sekä varustettu pienellä noin 13 litran polttoainetankilla.

Moottorina on 750 cm3 ruiskusyöttöinen V-kakkonen 60 asteen kulmassa, sylinterikansissa on kummassakin yksi yläpuolinen nokka-akseli ja nestejäähdytys. Oletettavasti teho on kuitenkin alhainen, noin 53 hv. Toisioveto on puolestaan Harrikkamaiseen tapaan järjestetty hammashihnalla.

Laite hyödyntää Harleyn patentoitua äänimaailmaa, joten V-Twin murisee tutusti.Teräsputkirunko, kahden hengen satula, yksilevyiset levyjarrut edessä ja takana sekä 17 tuuman vanteet täydentävät kokonaiskuvaa. Rengaskoko edessä on 90x90/17 ja takana 140/60/17. Pyörän hinnan odotetaan olevan huomattavasti alhaisempi ja paikallisiin olosuhteisiin paremmin sovitetun kuin muiden Harrikoiden, mutta ei moottorin ominaisuuksien ehdoilla.