Sprint Enduro –kilpailun pääpalkintona on kultaseppä Olli Johan Lindroosin suunnittelema MotoRockFest Winner –sormus. Paikalla Porin varikolla ovat lukuisat alan kotimaiset huiput. Festivaalissa on myös stunt-ajajien Suomen kärkeä kisaamassa lähes 300 neliömetrin kokoisella areenalla suurimmasta pokaalista.

Messualueella on esillä mm. kymmeniä erilaisia Mustangeja ja moottoripyöriä, lukuisia entisöityjä jenkkiautoja sekä vesijettejä ja mönkijöitä. Skylift-nosturi nostaa halukkaat aina sadan metrin korkeuteen. Naiskävijöitä tapahtuma muistaa erityisellä hemmottelupisteellä. Perheen pienimmille luvassa on mm. paloauto ja lastenorkesteri.

Tapahtuman iltabileissä esiintyy Michael Monroe.

Paikalla tosi-tv:n edustajia

MotoRockFest kerää yhteen tosi-tv-tähtiä, kun Akku Mannisen Talliyhtymän messuosastolla esitellään AMTY:n osaamista. Uusimman Via Dolorosa –moottoripyörän julkistamista saapuu seuraamaan lavea joukko tv:stä tuttuja persoonia mm. Temptation Island Suomi- sekä Martina ja Hengenpelastajat-sarjoista mukaan lukien porilaisnimet Aki Manninen ja Rita Niemi.

FOX kuvaa tapahtumassa Charisma Promotionin bikiniautonpesua, joka liittyy tekeillä olevaan Bimbo Oy -tv-sarjaan. Kankaanpääläinen JJ Mäntysalo kumppaneineen tuo paikalle VIP-bussin ja esittelee rata-autoilun tehokasta Legends-kalustoa.

MotoRockFestissä on luvassa myös mm. Remix-yhtyeen musavideojulkistus, vesijettikoeajoa ja meripelastusnäytös Kokemäenjoella, Serpico-yhtyeen uutta materiaalia, oma nimikko-olut, sähköautoja, lävistysbussi, tapahtumaparturi sekä jatkobileet Bar Kinossa ja uudessa VK:ssa Etelärannassa.