Dorna Sports ja Milestone s.r.l. julkistivat MotoGP 15 -pelin keskiviikkona. Se on pelattavissa PlayStation 4:lla, Xbox Onella, Windows PC:llä, Steamilla, PlayStation 3:lla sekä Xbox 360:llä.

DLC MotoGP 15 4-Stroke Champions and Events -peli on ollut ostettavissa eilisestä lähtien kaikkialla muualla paitsi USA:ssa ja Japanissa, joissa se julkistetaan vasta syksyllä. Peli sisältää MotoGP-historiaa tehneiden nelitahtipyörien mestarit sekä 18 adrenaliininhuuruista erityiskisaa. Peli antaa sinulle mahdollisuudet kokea Rossin, Capirossin, Biaggin, Stonerin, Hopkinsin, Gibernaun ja monen muun parhaat hetket. 

Pelin uusia piirteitä ovat mm. Yksityistiimi, GP Credits, Kustomointi sekä uudet pelimoodit Beat the Time ja Real Events 2014.

Tiimi pystyyn ja kisaamaan

Ensi askel polullasi maailmanmestariksi on luoda oma kuljettajahahmosi. Aloitat kilvanajon villikortin turvin ja pian aloitat neuvottelut tulevasta urastasi jonkun olemassaolevan virallisen tiimin kanssa tai valitsemalla sponsorit kisataksesi omalla yksityisellä tiimilläsi.

Neuvottelujen sujuminen riippuu menestyksestäsi kisaradoilla. Se tarkoittaa myös sitä, että kustomointioptiosi ja vastaavasti tulokset vaikuttavat pelitavoitteisiisi. Yksityistiimi ei sulje pois sitäkään mahdollisuutta, että voit kisata välillä jonkin virallisen tiimin jäsenenä ja taas palata omillesi. Päämäärä on aina sama: voittaa maailmanmestaruus.

Virtuaalirahaa

GP Creditsit ovat pelinsisäistä virtuaalirahaa, jota voit tienata saavuttamalla tiimien ja sponsoreiden asettamia tavoitteita. Paitsi erilaisia tiimivärisarjoja, voit myös hankkia omasi 20 eri pyörämallista MotoGP-, Moto2- ja Moto3-luokista. Samalla ne kasvattavat kustomointioptioitasi ja rikastuttavat talliasi.

Yksi merkittävimpiä uuden pelin piirteitä on pyörien, kuljettajien ja tiimien muokkaaminen. Ostettavana on yli 100 lisäominaisuutta. Myös kuljettajan värimaailmaa ja varusteita sekä ulkonäköä pystyy muokkaamaan, samoin sitä motorhomea, jossa asut.

Muita uutuuksia MotoGP 15 -pelissä ovat mm. 2-tahtikisapyörät, kaikki viralliset tiimit, kuskit ja pyörät kaudelta 2015. Ei muuta kuin pelaamaan.

Pelin hinta PlayStation 4:lla ja Xbox Onella on 69,99 €, Windows PC:llä sekä Steamilla 39,99 € ja PlayStation 3:lla sekä Xbox 360:llä 49,99 €.

Pelin voi ladata digitaalisesti ainakin valmistajan kotisivuilta täältä.