Uutuuksien moottoritilavuudet ovat 749 ja 494 cm3. Harleyn antaman informaation mukaan ne tulevat myyntiin ensi vuoden toisella neljänneksellä Pohjois-Amerikassa, Italiassa, Espanjassa, Portugalissa ja Intiassa. Myyntiä laajennetaan muualle maailmaan vasta vuoden 2015 mittaan. 

Meksikossa, USA:ssa ja Kanadassa myytävät versiot valmistetaan Harrikan Kansas Cityn tehtaalla, kansainväliseen myyntiin menevät taas Intiassa. Kerroimme näistä malleista jo aiemmin kahdessakin eri jutussa. Näissä myös tarkemmat tekniset yksityiskohdat.

Valmistaja toteaa, että vaikka moottorien kuutiotilavuudet ovat pienempiä kuin muissa heidän pyörissään, rekisteröity Harrikan ääni pysyy koskemattomana.

Uudet mallit ovat kapeita ja tehty urbaaniin ympäristöön.

Uudet mallit istuvat Harley-Davidsonin Dark Custom -sarjaan. Muita siihen kuuluvia ovat esimerkiksi Iron 883, Fat Bob ja Street Bob.

Uusien mallien suunnitteluprosessi on ollut asiakasvetoinen, ja siinä on kuultu nuorten aikuisten ääntä. Tämä on taas yksi esimerkki siitä, miten valmistajat pyrkivät ottamaan tällä hetkellä katoamaisillaan olevaa asiakaskuntaa eli tulevia nuoria motoristeja huomioon.

Tämä on 13 vuoteen ensi kerta, kun Harley esittää uuden tuotesarjan.