Matka alkoi 10. heinäkuuta India Gatesta New Delhistä ja päättyy Lehiin. Reitti kulkee Parwanoon kautta, kaupungin, jonka jakaa Shivalikin vuorijono, siitä Narkandaan Shimlan seudulla, missä moottoripyöräilijät ovat 2600 metrin korkeudessa. Seuraava pysäkki on Jispan kylässä, joka sijaitsee 3200 metrin korkeudessa, ja jossa lämpötila laskee öisin plus kahteen Celsius-asteeseen.

Matkaajat kulkevat myös läpi Sarchun eli Sir Bhum Chunin, joka pääpysähdyspaikka Himalajalla, ja siellä on heitä odottaa telttamajoitus. Sen jälkeen matka vie läpi Rumtsen ja Hungerin Wari La:han ja lopulta päättyy Khardung-La:ssa 5600 metrin korkeudessa 20.7.

Matkallaan he kulkevat läpi Kalpan ja Kazan, joita pidetään kahtena vaikeimpana moottoripyörällä ajettavana alueena maailmassa.

Matkalle saa ensi kertaa ottaa myös kyytiläisen. Royal Enfieldin pääjohtaja Rudratej Singh uskoo, että yrityksen moottoripyörät ovat valmiita ottamaan vastaan tämänkin äärimmäisen testin, koska ovat niin kestäviä. Asiasta kertoi Autocar India.

Aiheesta sivuillamme aiemmin:

Yhden miehen matka moottoripyörällä maailman katolle Tiibetin tasangolle

Viisi nuorta naista ajamassa yli Himalajan yhtä maailman vaarallisimmista teistä - katso video