Muutaman päivän kuluttua onnettomuusvideo laitettiin nähtäville Facebookiin, ja videon laittoi esille Thomas Magnavice itse. Mies tunnusti avoimesti omat virheensä omassa postauksessaan ja sitä seuranneissa kommenteissa. Hän totesi videon esittelytekstissä "Tämä olen minä ohittamassa kolmea autoa pomppuisella tiellä viime perjantaina pyörällä, jonka olin omistanut viikon".

Hän oli ehtinyt ajaa pyörällä noin 1000 kilometriä, "ja oloni oli alkanut tuntua hieman liian mukavalta sen selässä". Videossa näkyy myös, että hän ohittaa autoja tuplakeltaisilla viivoilla. Ajonopeuskin oli ilmeisesti melkoinen.

Mies selvisi kaatumisesta sijoiltaan menneellä olkapäällä sekä osittain kasaan meneellä keuhkolla. Jollei hänellä olisi ollut ajopuvun takkia ja umpikypärää, vammat olisivat voineet olla jopa kuolettavia. "Mikäli minulla olisi ollut kunnolliset ajokäsineet ja myös ajopuvun housut, jotka olisivat kiinnittyneet ajopuvun takkiin, olisin välttynyt myös asvaltti-ihottumalta", Magnavice kirjoittaa. 

"Tiedän olevani ...vetin onnekas, mutta oli silti huono päätös lähteä ohittamaan surkealla tiellä". Poliisi oli antanut hänelle vain varoituksen.

"Syy, miksi postasin tämän on se, että ihmiset voisivat oppia huonoista päätöksistäni, ja toivottavasti se säästää jonkun hengen. Otan täyden vastuun vastuuttomista teoistani. Olen onnekas, etten vahingoittanut ketään muuta."

"Opin paljon tästä. Älä anna ajamisen uudella pyörällä vaikuttaa sinuun siten, että sinun täytyy pystyä tekemään vaikutus muihin. Hanki paremmat hanskat ja ajohousut. Ja ennenkaikkea, älä aja täysillä pomppuisella tiellä."

Magnavicella oli noin kahden vuoden ja 32 000 kilometrin ajokokemus moottoripyörällä ennenkuin hänelle tapahtui tämä kaatuminen, joten se on esimerkki siitä, miten kuka tahansa moottoripyöräilijä voi joutua onnettomuuteen milloin tahansa. Asiasta kertoi Ride-CT.