Monet onnettomuudet ja tragediat jäävät meistä kaukaisiksi, mutta valtaosa sotatapahtumista koskettaa kaikkein eniten meitä tavallisia ihmisiä.

Anthony Maslinin moottoripyörä varastettiin Reserve Streetiltä Scarboroughista 22.7. eli tämän viikon keskiviikkona. Pyörä on musta Moto Guzzi California 1100 cm3

Malesian Airlinesin kone ammuttiin alas Ukrainan yllä matkallaan Kuala Lumpuriin. Kaikki 298 matkustajaa sekä miehistö saivat surmansa. Mukana joukossa oli 27 australialaista. Yhdysvaltain ja Saksan tiedusteluviranomaiset uskovat, että koneen ampuivat alas venäläismieliset sissit maasta-ilmaan-ohjuksella. Heidän tavoitteenaan oli mahdollisesti ollut ampua alas ukrainalainen sotilaskuljetuskone.

Asiasta kertoi Sydney Morning Herald. Surevan isän viesti suomennettuna alla. Toivotaan, että Anthony saa pyöränsä takaisin.

"Ole ystävällinen ja palauta

Musta Moto Guzzi California 1100

Se kuuluu Anthony Maslinille, joka on Mo, Evie sekä Otis Maslinin isä ja Nick Norrisin vävypoika. Mo, Evie ja Otis sekä Nick kuolivat kaikki lennolla MH17 17.7.2014.

Moto Guzzi oli ostettu 7.5.2002, sinä päivänä, jolloin Mo syntyi. Suurta tunnearvoa. Varastettu varastosta Scarboroughissa noin 22.7.2015.

Palkkio 1000 Australian dollaria ilman mitään kysymyksiä. Toistan: suurta tunnearvoa. Ole kiltti, ja jaa tämä postaus."