Tokio Motor Show avaa ovensa yleisölle 22.11. ja kestää aina 2.12. saakka. Yamahalta tulee näytille kaikkiaan 19 mallia. Tässä makustelua etukäteen.

Ensikertaa näytille tulevat mallit ainakin Yamahan tiedotteen mukaan ovat Bolt Café sekä sähköiset PED1, PES1 ja EVINO-skootteri sekä EKIDS-lasten sähkömopo

Jo vanhoja tuttuja ovat puolestaan Yamaha TriCity ja MT-07-mallit, jotka esiteltiin Milanon messuilla.

Yamaha Tricity-skootteri.

BOLT Café

Tämä proto perustuu Yamahan Star-cruiseribrändiin ja sen Bolt-malliin. Pakko myöntää, että tämä kahvilakilpuri on tyylikkäästi muotoiltu edustamansa ajan henkeen. Siinä pyörii ilmajäähdytteinen 950 cm3 V-twin, jutun otsikkokuva puhukoon lisää puolestaan.

PES1- ja PED1-sähkösporttipyörät

Pes1 on tulevaisuuden sähkösporttpyörän proto.

Monokokkirunko ja futuristinen muotoilu leimaavat näitä sähköpyöräkonsepteja. Molemmissa on käsi- ja automaattivalintainen vaihteisto. Akku on ympäristöystävällisesti vaihdettavissa.

PES1:n paino on alle sata kiloa. Sen pituus, leveys ja korkeus ovat 1,918 mm×640 mm×1,000 mm. Molemmissa on harjaton tasavirtamottori ja Lithium-Ion-akku.

Ped1 puolestaan puhuttelee enduromaisemmin suuntautuneita.

PED1:n paino puolestaan jää alle 85 kg:n.  Sen pituus, leveys ja korkeus ovat 1,900 mm×758 mm×1,205 mm.

EVINO sähköskootteri

Evino on kaupunkiliikenteeseen suunniteltu kulkuväline, jossa on siihen tarvittava kulkusäde ja edullinen hinta. Pyörässä on vaihdettava akku ja sisäänrakennettu laturi.

Evino on näpsäkkä kaupunkiskootterin proto.

EKIDS lasten sähkömopo

Käyttää Evinon moottoriyksikköä ja on tarkoitettu lasten ajo-opetteluun. Koska siinä ei käytetä öljyä, niin sitä on helppo kuljettaa autossa tai opetella ajamista sisällä.

Ekids lasten sähkömopo.