Indianin tarina alkoi vuonna 1900, kun tehtaan perustajat George M. Hendee ja Oscar Hedström tapasivat ja päättivät käynnistää tuotannon. Hendee oli lupaava kilpapyöräilijä. Hän omisti pienen polkupyörätehtaan ja toimi Indian-tehtaan perustamisen rahoittajana 1901. Hedström puolestaan oli Åkarpin ruotsalaiskylästä perheensä mukana 9-vuotiaana Yhdysvaltoihin muuttanut koneenrakentaja, joka aloitti uransa valmistamalla polkupyöriä.

Perustajat antoivat tuotteelleen vahvasti amerikkalaista alkuperää kuvaavan nimen Indian. Intiaanikulttuuri näkyikin heti alusta alkaen selkeästi tehtaan toiminnassa. Hendeetä alettiin kutsua nimellä “Big Chief” ja Hedströmiä nimellä “The Medicine Man”. Tehdasta kutsuttiin Wigwamiksi ja jälleenmyyjäverkostoa heimoksi. Indian oli aikanaan maailman suurin moottoripyörätehdas, jonka vuosituotanto oli parhaimmillaan 32.000 moottoripyörää ja työntekijöitä lähes 3000. Tämä saavutettiin jo 1910-luvulla. Pyörämalleja oli lukuisia, niin siviili-, sota- kuin kilpamallejakin.

Polaris Industries Inc:n ostettua Indianin tämä legendaarinen merkki on uudistunut. Perustana on pitkä historia ja vahva amerikkalainen perinne.

Indianin jälleenmyyjänä toimii Bike World -ketju. Ennakkotilatut pyörät toimitetaan kevään 2014 mittaan.

Indian Chieftain

Chieftain on ensimmäinen Indian-moottoripyörä, jossa on kova kate, kovat satulalaukut ja ennenkokematon matkustus- ja käyttömukavuus. Hinta on 38 950 €.

Indian Chieftain.

Indian Chief Vintage

Pyörä, joka tiedotteen mukaan vie Indianin muotoilun 2000-luvun tasolle, hintalapussa lukee 35 950 €.

Indian Chief Vintage.

Indian Chief Classic

Matkapyörä, jossa yhdistyvät Indian-moottoripyörien vahvat perinteet ja uuden ajan innovaatiot – kaikki, mitä Indian on ollut ja mitä sen tulee olla. Pyörä on hinnoiteltu 32 950 euroon.

Classic.

Edit 14.11.2013: Pelkkä Brandt Brandt-Polarikseksi sekä Oscar Hedströmin kotipaikaksi Åkarpin kylä.