Polaris Hall of Fame perustettiin vuonna 2004 Polariksen täyttäessä 50 vuotta. Polaris Hall Of Fameen valitaan vuosittain henkilöitä ja yhteistyökumppaneita, jotka ovat vaikuttaneet vuosien varrella merkittävästi Polaris Industries Inc:n menestykseen ja kasvuun. Brandt-Polaris Oy on vasta toinen kansainvälinen yhteistyökumppani joka on saanut tämän arvostetun tunnustuksen. Ensimmäinen tunnustus Yhdysvaltain ulkopuolelle annettiin 11 vuotta sitten.

Valinnallaan Polaris Industries haluaa kunnioittaa Polariksen ja Brandt-Polariksen yli kaksikymmentä vuotta kestänyttä tiivistä yhteistyötä. Brandt-Polaris on tänä aikana noussut erittäin merkittäväksi ja tärkeäksi kumppaniksi, jolla on tänään jo 65 jälleenmyyjän verkosto pääosin Suomessa. Erityisesti Polaris kertoo arvostavansa Brandt-Polariksen intohimoa ja sitoutumista Polariksen brändiin ja tuotteisiin, sekä omiin jälleenmyyjiinsä ja asiakkaisiinsa henkilökohtaisella tasolla Brandt-Polariksen johtoa ja omistajia myöten.

- En usko, että Polaris emmekä me osanneet odottaa yhteistyömme alkaessa yli kaksikymmentä vuotta sitten, että matkastamme yhdessä tulisi näin pitkä ja näin hedelmällinen. Olemme ylpeitä ja otettuja tästä upeasta tunnustuksesta, Stefan Brandt, Brandt-Polariksen pääomistaja toteaa.

- Kiitos menestyksestä kuuluu päämiehellemme Polaris Industries -yhtiölle, Brandt-Polaris Oy:n henkilökunnalle, Polaris-jälleenmyyjille ja -jälkimarkkinointiverkostolle. Meillä on ollut hieno tähänastinen taival ja toivomme sen jatkuvan vähintään yhtä pitkään tulevaisuuteen, toivoo Brandt-Polaris Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Tikkanen.

Brandt-Polaris Oy on Suomen suurin maastoajoneuvojen maahantuoja ja yksi isoimmista moottorikelkkamyyjistä. Lisäksi yritys tuo maahan Polariksen USA:ssa valmistamia ja menestyviä Victory- ja Indian-moottoripyöriä. Brandt-Polaris Oy on 1905 perustetun Otto-Brandt –konsernin tytäryhtiö ja aloitti Polaris-tuotteiden maahantuonnin vuonna 1994. Yhtiön viime vuoden liikevaihto oli 30 milj. euroa. Yhtiön operatiivisessa toiminnassa on toimitusjohtajan lisäksi 10 henkilöä.