Removu S1 on GoPron kameroille tarkoitettu sateenkestävä ja Bluetooth-kaukosäätimellä varustettu gimbaali. Sen pitäisi myös olla maailman pienikokoisin kolmiakselinen gimbaali, ja se voidaan asentaa kaikkialle, minne GoPro-kamerakin. Laitteen mukana tulee myös sadesuojus GoPro-kameralle.

Removu toimitetaan irrotettavalla kahvalla varustettuna. Kahvassa on joystickimäinen Bluetooth-kauko-ohjain, jolla pystyt ohjaamaan gimbaalin toimintaa etäältä. Ero pelkkään vakauttajaan on siinä, että tällä pystyy myös kääntämään kameraa ja säätämään sen kallistuskulmaa jne.

Removu S1 gimbaali kahvalla ja ilman.

Removu S1 gimbaali kahvalla ja ilman.

Laite käyttää kolmea harjatonta tasavirtamoottoria ja sensoreita. Siinä on kaksi OLED-näyttöä. Toinen gimbaalissa ja toinen irrotettavassa kahvassa.

Removu toimii tällä hetkellä Hero 3, Hero 4 ja myöhemmin myös Hero 4 Sessionin kanssa. Lisäksi valmistaja lupaa asennusarjoja myös muunmerkkisiin toimintakameroihin. 

Removu painaa 382 grammaa käsikahvan kanssa ja 302 grammaa ilman sitä. Toiminta-ajaksi luvataan 3-4 tuntia.

Removu S1 gimbaalin osat.

Removu S1 gimbaalin osat.

Removu S1 on kerännyt tätä kirjoitettaessa 10 päivässä rahoitusta 112 423 dollaria mikä on 562 % eli yli viisinkertaisesti yli tavoitellun 20 000 dollarin. Kampanjaa on vielä jäljellä 26 päivää.

S1-gimbaalin pystyy vielä ennakkotilaamaan 209 dollarin eli 186 euron hintaan, joka sisältää postituksen minne tahansa. Alennus on edelleen merkittävä, sillä normaalihinnaksi sille arvioidaan yli 350 dollaria.

Removu S1 gimbaalin kahvan ja rungon OLED-näytöt.

Lisätietoja Indiegogosta, jossa myös lisää kuva- ja videomateriaalia. Katso video Removun toimintaperiaatteista ja ominaisuuksista alla.

Aiheesta aiemmin sivuillamme: Slick, vakauttaja GoPro-kypäräkameraasi

 

Removu S1 gimbaali.

Removu S1 gimbaali.