Navigator Street tulee jo olemassaolevan BMW Motorrad Navigatorin rinnalle, joka jää edelleen tuotantoon.

Uudessa Streetissä on 4,3 tuuman kosketusnäyttö, jota pystyy operoimaan myös ajohanskat käsissä, ja sen karttakuvan pitäisi BMW:n julkistaman tiedotteen mukaan näkyä hyvin myös suorassa auringonvalossa.

Navigaattori kommunikoi kuljettajan kypäräpuhelimen kanssa Bluetoothin kautta, joten saat halutessasi ajo-ohjeet suoraan kuulokkeisiisi. Voit myös vastata tuleviin puheluihin tai soittaa niitä ajaessasi.

Kuljettaja voi myös pyytää navigaattoria etsimään POI:ta (Point of Interest), mutta tämä edellyttää kypäräpuhelinsetin olemassaoloa.

Navigaattori toimitetaan Euroopassa maanosamme kartalla varustettuna, Pohjois-Amerikassa puolestaan Yhdysvaltain ja Kanadan kartoilla. Karttapiävitykset ovat ilmaisia ja kuljettaja voi suunnitella reittinsä mukavasti tietokoneella käyttämällä ilmaiseksi ladattavaa BaseCamp -reitinsuunnitteluohjelmaa, jonka voi ladata Garminin sivuilta täältä. Navigaattorissa on 8 gigatavua tallennustilaa ja lisää saa käyttämällä SD-korttipaikkaa.

BMW Motorrad Navigator Street.

BMW Motorrad Navigator Street.

Streetin reitinsuunnittelussa voidaan käyttää hyäksi Via- (kautta) ja Shaping-pisteitä (muokkaus-), jolloin voidaan suunnitella pitkiä ja yksityiskohtaisia reittejä. Shaping-pisteitä mahtuu reitille 150 kahden Via-pisteen väliin. Näitä voidaan käyttää ainoastaa karttaohjelman avulla ennakkoon suunnitellessa, ei navigaattorista. Streetissä on myös mutkatie-toiminto, jolla voi valita enemmän kaarteita sisältävän reitin.

Streetissä on myös 3D-risteysnäkymät ja kaistojen näyttö risteyksissä. Navissa on myös TrackBack-toiminto, jonka avulla voit palata lähtökohtasi samaa reittiä. Skip-toiminnon avulla voit skipata välietappeja ja POI:t kertovat esimerkiksi polttoaineasemien sijainnin lähimaastossa.

Navigaattorin mukana tulee asennusteline, jonka pitäisi sopia kaikkiin BMW-moottoripyöriin tarkoitettuihin navigaattoritelineisiin. Se sisältää 12 voltin kytkentäkaapelin. Streetissä on sisäänrakennettu litiumakku, ja se ladataan ja voidaan kytkeä tietokoneeseen mini-USB-portin kautta. Mukana tulee myös mini-USB-kaapeli.

Vähittäismyyntihinta ei ollut tätä kirjoitettaessa tiedossamme.

Aiheesta aiemmin sivuillamme: BMW:ltä uusi navigaattori