MotoChicin yksinkertaisena tavoitteena on Debra Chinin mukaan tehdä tuotteita, jotka sopivat naisille, näyttävät hyviltä ja myös toimivat laadukkaasti. 

Lauren-reppu/olkalaukku on saanut nimensä entisen mallin ja motoristin Lauren Huttonin mukaan. Repun valjaat on piilotettu vetoketjulliseen taskuun silloin, kun ne eivät ole käytössä, ja kiinnitetään D-renkaisiin, kun ne otetaan käyttöön. Vyötäröhihna takaa repun mukanapysymisen kovempaakin ajettaessa. Myös sen voi piilottaa laukun pohjassa olevaan taskuun. Repussa on myös rintahihna, jonka pituutta voi säätää kuten vyötäröhihnankin.

MotoChic Gear Lauren-reppu/laukku mustana.

MotoChic Gear Lauren-reppu/laukku mustana.

Repun voi muuttaa olkalaukuksi niin halutessaan. Laurenissa on myös sisätaskuja. Hintaa repulla on 325 dollaria, 290 euroa. Se on saatavilla kolmena eri värivaihtoehtona.

MotoChic Gear Lauren-reppu olkalaukkuna.

MotoChic Gear Lauren-reppu olkalaukkuna.

Valerie-käsilaukku on puolestaan nimetty mp-nopeusennätyksen haltijan Valerie Thompsonin mukaan. Se on suunniteltu joko toimimaan omillaan tai kaveriksi Lauren-reppu/laukkyhdistelmälle. Valeriessa on mukana lyhyt nahkahihna ja pidempi nailoninen olkahihna, joten sitä voi käyttää käsi-, ranne-, olka-, vyö- tai muuna laukkuna.

Myös Valeriessa on hyvin taskuja ja muuta kätevää sisäsilytystilaa.

MotoChic Gear Valerie-laukku olkalaukkuna.

MotoChic Gear Valerie-laukku olkalaukkuna.

Valerien hinta on 55 dollaria, 49 euroa. Laukkujen hintaan tulevat lisäksi vielä mahdolliset rahti- ja tullauskulut. Laukkuja voi toistaiseksi tilata vain valmistajan sivustolta, jonne pääset tästä.

MotoChic Gear Valerie.

MotoChic Gear Valerie.

– MotoChic Gearin Lauren ja Valerie -laukkujen suunnittelua varten on tutkittu, mitä moottoripyörillä liikkuvat naiset haluavat ja tarvitsevat: käytännöllisiä varusteita, jotka istuvat hyvin ja jotka korostavat heidän aktiivista elämäntyyliään ja persoonallisuuttaan, yritys tiedottaa. – Tuotteemme ovat ennenkaikkea moottoripyöräkäyttöön suunniteltuja, ja silti ne ovat poikkeuksellisen tyylikkäitä.

Chinin mukaan naisille tyypillisesti tarjotaan varusteita, jotka on alunperin suunniteltu miehille. – Vaikka naismotoristit ja -kyytiläiset edustavat joka neljättä kuljettajaa, useimmat mp-asu- ja varustevalmistajat vain ottavat miehille suunnatun version ja lisäävät siihen vaaleanpunaisen tai jonkin muun tyttömäisen värin ja vähän pienentävät sitä.

Tällä hetkellä laukut ovat uusille asiakkaille 15 % alennuksessa. Asiasta kertoi ensin Dealernews.