Voltalta on tulossa tuotantoon kaksi mallia, BCN City ja BCN Sport. Viimemainittu on paremmin varusteltu, ja siinä on City- ja Eco-ajomoodien lisäksi myös urheilullisempi Sport-moodi, jolla saadaan lisää kiihtyvyyttä. Tosin akunkesto lyhenee.

Volta BCN City.

Volta BCN City.

Ennakkotilaaja saa City-mallin 7665 euron hintaan, pyörän normaalihinta on 7995 €. Sportin hinnat ovat vastaavasti 8495 ja 8995 €.

Molempien huippunopeudeksi luvataan 120 km/h. Kolmen kilowatin Litium-inoniakun luvataan puolestaan kestävän parhaimmillaan 70 kilometrin ajon. Molemmissa malleissa on sisäänrakennettu laturi, joka toimii normaalilla verkkovirralla. Täyteen lataaminen tyhjästä kestää kaksi tuntia.

Volta BCN Sport.

Volta BCN Sport.

Volta antaa akuille 75 000 kilometrin takuun.

Pyörän mukana tulee matkapuhelinsovellus, jonka avulla voit kännykältäsi seurata pyörän sijaintipaikkaa, latauksen tilaa, sähkön kulutusta jne. Volta lupaa pyörän "polttoaine"kustannusten olevan noin 45 eurosenttiä sadalta kilometriltä.

Voltan 3 kWH:n akusto.

Voltan 3 kWH:n akusto.

Alunperin pyörä on luvattu saataville kesäkuussa 2015, mutta ilmeisesti hanke on viivästynyt. Lisätietoja Voltan sivustolta. Pyörä on modernin ja asiallisen näköinen, toivottavasti se saadaan tuotantoon pian.

Matkapuhelinsovellus ja -yhteys.

Matkapuhelinsovellus ja -yhteys.