Duell maahantuo sekä offroad- että kelkkapuolen lasit ja vapaa-ajan tuotteet sekä poikkeuksena aiempiin konsepteihin myös aurinkolasit.

Muutos on osa Oakley:n isompaa strategiaa, jossa motorsport-tuotteisiin tarvitaan vahva ja alan läpikotaisin tunteva maahantuoja.

– Olemme erittäin tyytyväisiä Oakleyn myynnin kehitykseen Ruotsissa sen jälkeen kun Duell BC aloitti Oakleyn maahantuojana toukokuussa 2015, Oakley Scandinavian myyntipäällikkö Jonas Sund kertoo. – Muiden Pohjoismaiden ja Baltian maiden lisääminen sopimukseen on luonnollinen askel yhteistyössämme. Uskomme tämän panostuksen kantavan hedelmää nopealla aikataululla jokaisella markkinalla. Olen henkilökohtaisesti erittäin vaikuttunut Duellin tavasta toimia, asettaa tavoitteita ja saada ne maaliin suunnitelmien mukaisesti, Sund lisää.

Duell-konsernin toimitusjohtaja Tom Nylund on iloinen sopimuksesta.

– Oakley on tunnetuin yksittäinen motorsport-brändi ja tuotteet ovat maailman parhaita. Olemme erittäin tyytyväisiä ja ylpeitä siitä, että Oakley on valinnut meidät toteuttamaan strategista muutosta Pohjoismaissa. Uskomme Oakley-tuotteisiin, -brändiin ja tekemisen tasoon ja näemme merkille erittäin valoisan tulevaisuuden alalla.

Oakley on maailman johtava ajolasien valmistaja ja modernien linssiteknologioiden kehittäjä. Oakleyn patentoimat linssit parantavat kontrastia ja näkyvyyttä. Monet maailman johtavista huippu-urheilijoista ovat valinneet Oakley:n tuotteet parantamaan suorituskykyään, Duellin julkistamssa tiedotteessa todetaan.