Sarjakuvakaksikko kulkee nimellä Bart & Betty, ja kuten huomaatte, avauskuvan ylänurkassa on Scrambler-logo. Betty on skeittaaja ja Bart harrastaa maastopyöräilyä. Luvassa on heidän seikkailujaan Ducatin Facebook-sivuilla.

Moottoripyöräilyn hiipuminen harrastuksena sekä ikääntyminen ainakin länsimaissa on pantu merkille, ja kaikki ne moottoripyörävalmistajat, jotka ovat keskittyneet keski- tai suurikokoisten moottoripyörien valmistamiseen, ovat ottaneet tai ottamassa aloittelijoille varten suunnattuja pienikuutioisempia ja halvempia malleja tuotanto-ohjelmaansa. Harley-Davidsonilla on 750- ja 500-kuutioiset Street-mallinsa, BMW esitteli juuri intialaisen TVS:n kanssa valmistetun 310-konseptin, joten olisi luontevaa, että Ducati kantaisi kortensa kekoon 400-kuutioisella mallilla.

Toinen merkittävä syy sekä Ducatille, BMW:lle että Harley-Davidsonille tuoda pienikuutioisia malleja on se, että kukin niistä on jo  Intian markkinoilla, missä väki on vasta osittain siirtymässä yli 200-kuutioisiin pyöriin, ja uudella sikäläisen ja muun Aasian ja kehittyvien maiden markkinoille sopivalla mallistolla osuus markkinoista kasvaa huomattavasti nykyiseen verrattuna.

Scrambler on Ducatin eri tavalla hahmottuva alabrändi, joten sen imagoon sopisivat pienikuutioisemmatkin mallit asiakaskunnan yskimättä.

Kuten alla todetaan: "Heillä saattaa olla pieniä Scrambler-uutisia meille..."

Ducatin Facebook-sivujen viesti:

"Two more special friends just joined the Land of Joy.  

Please meet Bart & Betty! He's a skater and she's a BMXer. Over the coming weeks we'll get to know them better through their story!

They may have a little Scrambler news for us....

Who knows!

Stay tuned!"

Asiasta kertoi ensin mm. Visordown.