Skarpin rahoitushanke on haetun 160 000 dollarin sijasta kerännyt jo 393 397 dollaria eli 246-prosenttisesti tavoitellun. Tavoitesumman yritys sai kasaan 15 tunnissa.

Skarp ottaa Indiegogon sivustolla myös kantaa Kickstarterin toimintaan ja kertoo, ettei ole saanut asiasta mitään kommenttia Kickstarterilta, Kun kampanja oli ollut viikon voimassa, Kickstarter pyysi parempaa demoa, jonka he toimittivat, ja siihen oltiin tyytyväisiä.

Sitten yhtäkkiä Kickstarter pyysi demon siitä, miten valkoinen karva katkaistaan heidän laserillaan, jonka he toimittivat. 2-3 viikkoa sen jälkeen sillä perusteella, että demotuote näyttää erilaiselta kuin lopputuote, Kickstarter katkaisi kampanjan. Skarp Technologiesin mukaan he eivät ole minkään muun kampanjan kanssa toimineet näin.

Skarp Razor - laserilla toimiva karvanajolaite.

Skarp Razor - laserilla toimiva karvanajolaite.

Lisätietoja Skarpin teknologiasta aiemmista jutuistamme ja allaolevasta videosta. On mielenkiintoista nähdä, toteutuuko tuote. Joka tapauksessa Skarp lupailee laitteen jakelun alkavan maaliskuussa 2016. Halvimmillaan Skarp Razor laserpartahöylään pääsee kampanjan kautta kiinni 159 dollarilla + postituskuluilla.

Skarpin sivuille pääset tästä ja Indiegogon rahoitussivulle tästä.

Aiheesta sivuillamme aiemmin

Hyvästi käsihöylä: laserilla ajat partasi ja muut karvasi tarkasti

Laserpartahöylä olikin huijaus, joukkorahoitus peruttu