Serkukset Jonathan Cazzola ja Robert Nightingale aloittivat molemmat moottoripyöräilyn varsin nuorena Ison-Britannian maaseudulla - kiitos heidän isiensä moottoripyöräilyharrastuksen. Parikymppisinä molemmat olivat jo kokeneita motoristeja, jotka olivat ajaneet pitkiä matkoja ympäri Euroopan ja aina Intiaan asti. Eräänä iltana Lontoon Lower East Sidessa drinkin äärellä he havaitsivat, että moottoripyöräilyyn tarkoitettujen laukkujen tarjonta ei vastannut heidän standardejaan.

Halvat muoviset tai S&M-tyyppiset mustat nahkalaukut laukut eivät istuneet heidän mielestään tarinaan, kun he ajoivat retkillään Triumph Bonnevilleillään.

Malle ja BMW.

Malle ja BMW.

Tämän seurauksena he perustivat Malle Londonin. Nimi "Malle" tulee Ranskan kielen sanasta, joka tarkoittaa työkalu- tai matka-arkkua. Mallen laukut ovat vahakankaasta ja nahasta käsityönä tehtyjä, ja niitä voivat käyttää sekä moottoripyöräilijät että pyöräilijät.

Heidän ensimmäinen laukkuna valmistettiin siten, että se voitiin helposti kiinnittää hihnalla moottoripyörään. Serkuksilla on molemmilla taustaa brändinrakentamisessa, designissa ja digitaalisessa markkinoinnissa. Sittemmin he ovat luoneet useamman tyylisuunnan laukkuja, jotka voi huoletta tuoda mukanaan moottoripyörän kyydistä kokoushuoneeseen.

Heidän uusin laukkusarjansa kantaa nimeä Smoke Collection. Nimensä se on saanut lempinimestä, joka annettiin Lontoolle teollisen vallankumouksen yhteydessä, nimittäin "Big Smoke", New York Times kertoo.

Malle'n Bruno ja Royal Enfield.

Malle'n Bruno ja Royal Enfield.

Serkukset ovat myös pistäneet brändinsä ja tuotteensa likoon tekemällä viime kesän mittaan 37 vuorokauden ja 6000 kilometrin mittaisen moottoripyörämatkan Triumpheillaan laukkuineen halki USA:n.

Bruno 'virkamies'käytössä.

Bruno 'virkamies'käytössä.

Malle Londonin laukkujen hinnat liikkuvat välillä  247 - 427 euroa. Hinnat saattavat tuntua kalliilta, mutta vahakankaiset laukut ovat vedenpitäviä ja tehty kestämään. Vahakankaalla on vedenpitävyyden osalta sotatarvikeluokitus. Ja kun kerran laukut on suunniteltu 1800-luvun lopun matkailu esikuvana mielessä, niin silloin ei todellakaan harrastettu kertakäyttötuotteita. Tyylillä ja laadulla on merkitystä.

Malle'n Jack-laukku.

Malle'n Jack-laukku.

Jonathan Cazzola kertoi Motouutisille, että heidän laukkunsa ovat erittäin suosittuja klassikko- ja kustomoitujen moottoripyörien parissa. Yrityksellä ei vielä ole vähittäismyyjiä Skandinaviassa, mutta he etsivät sellaisia parhaillaan, ja kaipaavat omanlaisiaan myyjiä: heidän laukkunsa ja lisävarusteensa on valmistettu täyttämään kuilua kahden elämäntavan yhdistämiseksi: moottoripyöräilyn ja ammattimaisen työnteon. Moderneille ammattilaisille, jotka työskentelevät yhtä kovasti olivat he sitten pyörän selässä tai eivät. Joten he etsivät nimenomaan sellaisia kauppiaita, jotka myyvät moottoripyöräilyä elämäntapana.

Lounaalla syyspuistossa.

Lounaalla syyspuistossa.

Malle'n laukkuja.

Malle'n laukkuja.

Malle Londonin kotisivuille pääset täältä. Alla tuoretta videotarjontaa Malle'lta.