Gas Gasin tulevaisuus on ollut uhattuna useita kuukausia, kunnes Torrot osti sen. Torrotin pääjohtaja Ivan Contreras kertoo, että uusilla omistajilla on kunnianhimoisia tavoitteita lähivuosiksi merkin osalle. Ensimmäinen tavoite on palauttaa markkinajohtajuus trialissa ensi vuoden mittaan. 

Yrityksen julkistaman tiedotteen mukaan tavoitteena on valmistaa ensi vuonna 2000 trialpyörää Saltissa Gironan lähellä sijaitsevassa tehtaalla Espanjassa ja nostaa tuotanto 4000 pyörään vuoden 2018 aikana. Kaikkiaan ensi yrityksen tuotannoksi kaavaillaan 6000 moottoripyörää vuodeksi 2016, joista tuhat on enduropyöriä ja 3000 Torrotin Muvi -sähköskoottereita. 

Enduropuolelle Torrot työstää ensi vuoden mittaan uuden pyörän, joka tulee markkinoille 2017. Enduropyörien tuotantotavoite vuodelle 2018 on peräti 6000 kappaletta. Torrot kehittelee myös sähköenduroa, johon tulisi Torrotin tekniikka, mutta jota myydään aikanaan Gas Gasin nimellä.

Torrotin tehtaat ovat Mataróssa, mutta koska siellä ei ole tilaa tarpeeksi, tuotanto siirretään kokonaan Gas Gasin tehtaalle Gironaan. Mataroon jää vain t&k-yksikkö.

Asiasta kertoi ensin Dirtrider. Gas Gasin kotisivuille pääset tästä. Gas Gas on tunnettu erityisesti trial-pyöristään, joita se aiemmin valmisti Bultacon nimellä.

Aiheesta aiemmin sivuillamme:

Seinäjoen Bikeshow: Cageriders treenaamassa surmanajoa - katso video

Seinäjoen Bikeshow: "Kuolema menee viileästi ja nopeasti ohi"