Lucasoilracing.tv lähettää moottoriurheilua 24 tuntia päivässä seitsemänä päivänä viikossa. Ohjelmiin kuuluu kisatapahtumien seuraamista livenä, laajennettuna seuraamaan tapahtumia ennen kisaa ja sen jälkeen, samoin tapahtumia varikolla ja kulissien takana, ennennäkemättömiä haastatteluja, autonrakennustapahtumia sekä laajamittaisesti moottoriurheilusisältöä ja kilvanajoa.

Lucasoilracing.tv tarjoaa rajoittamattoman pääsyn kaikenlaiseen moottoriurheiluun sekä kaikkeen muuhun moottoriurheilun maailmassa. Mukaan kuuluu myös kuljettajien haastatteluja. Journalistisesta laadusta vastaa joukko kokeneita ja ikonisia toimittajia.

– Lucas Oilin perusidea on tarjota katsojille paras kilpa-ajo- ja autoalan ohjelmien kokemus maailmassa yhden ainoan osoitteen päästä. Ja mahdollistaa se kaikille, joilla on käytettävissään internet-yhteys missä tahansa ja milloin tahansa he haluavat, kertoo Lucas Oilin varapääjohtaja Bob Patison.

Lucasoilracing.tv:n sisältö tulee tarjolle maailmanlaajuisesti monille mediasoittimille ja mobiililaitteille mukaanlukien Android, Amazon, Apple, Roku, Smart TV ja Lucasoilracing.tv-osoite on tavoitettavissa tietokoneilla.

Lisätietoja Lucas Olilta sekä Lucasoilracing.tv:ltä.