Rukan uusi, adventure-henkinen puku tarjoaa täydellistä sääsuojaa, turvaa ja käyttömukavuutta. Puvun päällysmateriaalina oleva Gore-Texin 3-kerroksinen laminaatti on täysin vedenpitävä eikä ime vettä rankkasateessakaan. Energater-puvun joustavat palat tarjoavat maksimaalista käyttömukavuutta ja Armacor-vahvisteet varmistavat kulutuskestävyyden. Lisäsuojasta huolehtivat miellyttävän tuntuiset ja uusimpien CE-standardien mukaiset Rukka D30 Air-suojat. Ne moninkertaistavat suojaavuutensa mahdollisen iskun kohdistuessa niihin.

Energater-takissa on sivuista säädettävä vyö. Irrotettava, joustava Gore-Tex myrskykaulus ja kaksoishihansuut suojaavat tuulelta ja sateelta. Irrotettava lämpövuori, jonka sisäpuoli on laadukasta, lämpöäsäätelevää Outlast-materiaalia ja reilut tuuletusaukot tarjoavat täydellisen mukavuusvarustelun.

Energater-housuissa on irrotettavat henkselit ja pitkä, takkiin sopiva yhdistysvetoketju. Irrotettava Outlast-lämpövuori, tuuletusaukot ja vesitiiviit reisitaskut lisäävät käytännöllisyyttä. Istuinosan sisäpuolella on eristävä ja hengittävä Aircushion, joka lisää mukavuutta myös matka-ajossa. Ulkopuolella taas on erinomaisen pidon tarjoavaa Antiglide-Keprotecia. Polvien sisäreunoissa on kuumuutta ja hankausta kestävät nahkavahvikkeet. Lahkeensuiden pitkien vetoketjujen ansiosta lahkeita voi pitää myös tukevien enduro-saappaiden päällä. Musta puku on saatavilla joko hopeanharmailla, koboltinsinisillä tai neonkeltaisilla heijastavilla yksityiskohdilla.

Saatavilla olevat koot: Takki: 46-66. Housut: normaali lahjemitoituksella 46-62, pitkällä lahjemitoituksella 48-58 ja lyhyellä lahjemitoituksella 48-66. Varusteiden hinnat ovat: takki 999 € ja housut 749 €.