Lahjatoive 1

Find my friend -sovellus molempien puhelimiin, että he löytävät toisensa. ´On hyvä tietää missä kaukana kuski kulloinkin luuhaa, ettei tarvitse kuolla huolesta'. Find my Friends-sovellus löytyy ainakin Googlen Android-puhelimille sekä Applen iOS-käyttöjärjestelmän puhelimille kuten iPhoneille. Löytyypä ohjelmisto hakemisen jälkeen Windows-puhelimillekin.

Nämä ohjelmistot ovat siis sellaisia, että ne asennetaan molempien puhelimille, jonka jälkeen molemmat hakevat toisensa siihen ystäviksi, ja sallivat toisensa nähdä, missä liikkuvat. Ohjelmisto näyttää kartalla, missä kaveri kulloinkin liikkuu, joten sen avulla saattaa välttyä monelta turhalta huolelta.

Etsi Ystäväni on kätevä toisen ihmisen paikallistamiseksi. Edellyttää tietysti sitä, että puhelin on päällä.

Lahjatoive 2

Lupaus viedä tyttöystävä syömään jonnekin muualle kuin tallin kupeeseen tai snagarille. ABC:kään ei välttämättä ole sopiva vaihtoehto (Toim. huom. tietysti siten, että tyttöystävä EI maksa tällä kertaa laskua). Konstan Möljä on aina kokeilemisen arvoinen, jos asut pääkaupunkiseudulla. Hyvä vaihtoehto on etanaravintola Timbaali Porvoossa, jos pidät etanoista ja merenelävistä. Myös legendaarinen Sea Horse on paikallaan, jos haluat kokea retromeininkiä ripauksella kattavaa suomalaista kulttuuria ja hyvää ruokaa, vaikkapa tanakan sipuli- tai pippuripihvin. 

Lahjatoive 3

Vaaleanpunaiset ajosaappaat, mieluiten tarvittaessa sivuun taitettavilla tai irrotettavissa olevilla korkeilla koroilla. Toiveen esittämisen yhteydessä toimittaja oli kuulevinaan epämääräistä kätinää siitä, että ' miksi Louis Vuitton ei tee moottoripyöräsaappaita'. Emme ymmärtäneet asian liittämistä tähän yhteyteen.

Kovan etsimisenkään jälkeen emme löytäneet muuta aiheeseen sopivaa kuin Forman naisille tarkoitetut korolliset ajosaappaat. Mustat. Kenkien hinta näytti olevan 199 euroa. Varusteleka puolestaan myy pinkkiä nahkamaalia hintaan 7,99 € (tosin loppu juuri nyt). Siitä vaan tilaamaan ja sitten askartelemaan omin pikku kätösin.

Louis Vuitton kuulostaa jo nimen puolesta ajokenkävalmistajana epäilyttävältä, ja jos kerran tiedossa jo oli, ettei kyseinen yritys tee naisten ajosaappaita, niin emme sitten myöskään etsineet niitä.

Lahjatoive 4

Hieronta ja /tai kylpyläkäynti, jonka aikana voi sulatella suomalaisen normikylmän kesän ja loputtoman kyydissäistumisen konttaannuttamia lihaksia. Hyviä vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Ikaalisten kylpylä, Naantalin kylpylä, Härmän kylpylä tai vaikkapa Levi-hotellin kylpylä Kittilässä.

Lahjatoive 5

Liittyen edelliseen: jos motoristi on fiksu, niin hän hankkii hieronnan ja kylpylän jostain riittävän kaukaa - vaikka Nizzasta, jonne voi sopivasti pyörähtää moottoripyörällä. Onko kukaan koskaan kuullut puhuttavan kahden kärpäsen lyömisestä yhdellä iskulla? Tämän haun takaa saattaisi löytyä sopiva vaihtoehto.

Lahjatoive 6

Koska mopoilu on kuitenkin pohjimmiltaan tai ainakin tässä tapauksessa kahden hengen yhteinen harrastus, niin ajoissa annetun ilmoituksen siitä mihin ja milloin se seuraavan kesän kahden viikon moporeissu suuntautuu.

Juttua tehtäessä haastateltiin aitoa motoristin tyttöystävää. Haastattelusta selvitiin ilman pitkiä jatkokeskusteluja sekä parisuhdeterapiaa.