Sony HDR-AS50 -kameralla voi kuvata HD-teräväpiirtoelokuvia. Kameran runkoa on uudelleenmuotoiltu käyttömukavuuden parantamiseksi. Myös käyttöliittymää on uusittu ja kameran takaosaan on lisätty USB-liitäntä, joka mahdollistaa virtajohdon kytkemisen lisävarusteita käytettäessä. Tällöin mm. puhelimen akkua voi hyödyntää lataamisessa myös kuvaamisen aikana. Lisäksi kamerassa on valmis kiinnike jalustalle, jolloin erillistä jalustasovitinta ei tarvita.

Uuden kameran suunnittelussa on huomioitu käyttäjiltä saatu palaute. Käytettävyyttä on parannettu muun muassa säädettävien ja parannettujen äänten osalta sekä kolmella huomiovalolla kameran päällä, edessä ja takana. Huomiovalot mahdollistavat kuvaustilan paremman seuraamisen myös kypärä päässä tai silloin, kun kamera on kiinnitettynä pyörän ohjaustankoon tai yksijalkaan.

Sony HDR-AS50 -kameran muotoilua on uusittu käytettävyyden nimissä.

Sony HDR-AS50 -kameran muotoilua on uusittu käytettävyyden nimissä.

Kameraan on sisäänrakennettu Sonyn oma video-ohjelma Highlight Movie Maker 5. Kasvojentunnistusominaisuudella varustettu ohjelma kokoaa kohokohdat automaattisesti yhdeksi kuvasarjaksi, jota voi katsella kavereiden kanssa tai jakaa sosiaalisessa mediassa saman tien. Ääni tallentuu kameraan stereomikrofonilla.

HDR-AS50-kameraan on saatavilla kattava valikoima erilaisia lisävarusteita. Sukeltajat ja uimarit voivat hyödyntää vesitiivistä koteloa, joka mahdollistaa kuvaamisen jopa 60 metrin syvyydessä. Erityinen litteä sukelluskansi auttaa taltioimaan vedenalaista kuvaa.

Sonyn uusi HDR-AS50-kamera on saatavilla Suomessa helmikuussa 2016 ja sen suositushinta on noin 230 euroa.

Sony HDR-AS50 -kamera.

Sony HDR-AS50 -kamera.

Pähkinänkuoressa:

  • * Kolme kertaa edeltäjiänsä tehokkaampi SteadyShot-kuvanvakain tuottaa entistä selkeämmän ja tärinättömämmän videomateriaalin yhdessä 11,1 megapikselin taustavalaistun CMOS-kennon ja terävät kuvat tuottavan Zeiss Tessar -objektiivin kanssa.
  • * Jopa kolminkertainen sulavasti toimiva zoomi ja kaksi kuvakulma-asetusta, joiden avulla kuvakulma-asetukset onnistuvat helposti kuvauspaikalla.
  • * Sujuvampi käyttö parannetun kamerarungon ansiosta. Vakiovarusteena tuleva kotelo mahdollistaa kameran käytön veden alla jopa 60 metrin syvyydessä.
  • * Erinomaiset video-ominaisuudet, kuten XAVC S3 -tiedostomuoto ja tallennus korkealla 50 Mbps bittinopeudella sekä 120p/100p kuvataajuus vaikuttavan hidastetun kuvan tallentamiseen. 4K Time-lapse -kuvausmahdollisuus Action Cam Movie Creator4 -ohjelmalla.

Sony HDR-AS50 -kamera vesittiiviine koteloineen.

Sony HDR-AS50 -kamera vesittiiviine koteloineen.

Sony HDR-AS50 -kamera sopii kovaan käyttöön.

Sony HDR-AS50 -kamera sopii kovaan käyttöön.

Myös talvella.

Myös talvella.