Miss MP 16 -kisan finalisteja ovat Nuppu Eloranta, Hanne Hämäläinen, Eeva Johansson, Jenni Käräjämies, Niina Laine, Elina Perätalo, Tiia Turunen, Henrika Vehmainen, Luisa Q ja Emily Yli-Kokkila.

Miss MP 16 -kilpailu on jatkoa Miss Superenduro 2015 sekä Miss Supercross 2014 -kilpailuille, ja sen järjestää MP-messut yhteistyössä Helena Riihituvan kanssa. Voittaja kuittaa 1000 euron rahapalkinnon ja kuvaussopimuksen Bike -lehden kanssa. Myös perintöprinsessat ja näytteilleasettajien oma suosikki palkitaan 500 euron rahapalkinnoilla.

– Tänä vuonna kisaan tuli hakemuksia ennätysmäärä. Päätösten tekeminen ei ollut helppoa, kun mukaan mahtui ainoastaan kymmenen näyttävää mimmiä. Kisa on tuonut voittajille edellisinä vuosina tärkeitä uusia kontakteja kuvaussopimuksen ja rahapalkintojen lisäksi, kertoo Riihitupa.

Prätkämaailman muotinäytös

Tänä vuonna kisan tytöt osallistuvat ensimmäistä kertaa MP-messujen muotinäytökseen. Finalistit esittäytyvät lauantaina 6.2. klo 13.30 ja 16.00 ajovarustemuotinäytöksissä. Viimeisen näytöksen päätteeksi palkitaan voittajat. Sunnuntaina 7.2. muotinäytöksissä klo 13.30 ja 16.00 esiintyvät kisaajista ainoastaan palkitut tytöt. Näytöksen on tuottanut ja sen juontaa Viivi Pumpanen.

– Tarjolla on upea muotinäytös, sillä mallit ovat kauniita ja näytös on myös mielenkiintoinen, sillä siellä esitellään trendikkäämpiä ajovarusteita miehille, naisille ja lapsille, kertoo Pumpanen. Näytökseen osallistuvat AllRight, Eurobiker, L-Fashion/Rukka, Storm Motor ja Uimonen Trading. Jokaisella yrityksellä on oma sisääntulonsa näytöksessä. Musiikista vastaa dj Aksim Nenomit.

Mukana kaikki mp-merkit

Messukeskus järjestää MP Moottoripyöränäyttelyn pe-su 5. – 7.2.2016 Messukeskuksessa Helsingissä. Mukana messuilla ovat kaikki moottoripyörämerkit: Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, MV-Agusta, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Triumph, Victory ja Yamaha.

Tänä vuonna MP-messuilla on Euroopan suurin sisäkoeajorata. Tapahtuman järjestää Messukeskus toimeksiantajanaan Teknisen Kaupan ja Palvelujen yhdistyksen Moottoripyöräjaosto. MP 15 -messuihin osallistui 182 yritystä ja tapahtumassa vieraili yli 55 200 kävijää. MP-messut on avoinna pe 5.2. klo 10-20, la 6.2. klo 9-18 ja su 7.2. klo 10-17.