Uudet omistajat ovat toimitusjohtajaksi nimitetty Ricky Dietz ja hänen veljensä Travis, joka puolestaan toimii hallituksen puheenjohtajana. Veljekset ovat toimineet Boss Hossin jälleenmyyjinä vuodesta 2006 Louisianassa. Entinen omistaja Monte Warne toimii vielä ylimenovaiheen ajan neuvonantajana. Boss Hossin päämaja sijaitsee Dyersburgissa Tennesseessä.

Veljekset ostivat yrityksen, koska pitävät Boss Hosseistaan niin paljon. Heidän ensisijainen tehtävänsä omistajanvaihdoksen jälkeen on saada valmiiksi noin tusina Boss Hossia ja kuljettaa ne Floridan Daytona 500 -ajoihin 21.2. koeajokäyttöön. Sen jälkeen mielenkiinto suuntautuu jälleenmyyjäverkoston laajentamiseen.

Warne perusti Boss Hoss Cyclesin 1990. Hän valmisti ensimmäisenä kaupallisesti V8-moottorisia pyöriä, joissa oli perinteisen kruiserin ulkonäkö, tyyli ja tuntu.

Peruslähtökohtana on tukeva kromimolybdeenistä valmistettu runko, ja GM:n valmistama moottori. Voimansiirrosta huolehtii kaksinopeuksinen puoliautomaattinen peruutusvaihteella varustettu vaihteisto. Trikeissä on puolestaan kolminopeuksinen automaattivaihteisto - varustettu tietenkin myös pakilla.

Kaupan hinnasta tai myyntiehdoista ei ole tietoa. Asiasta kertoi ensin Cyril Huze.