Veronassa toimiva rakentelija Mr. Martini on tehnyt Peace Sixty2:n. Erikoismuotoiltu 1960-luvun vaikutteita imenyt kate tekee pyörästä entistä sportimman. Pleksilasinen etukate on Mr. Martinin tätä pyörää varten suunnittelema, ohjaustanko ja yhden istuttava satula sekä Termignonin vaimennin ja käsintehty nahkaistuin tekevät Peacestä omanlaisensa.

Grafiikka tuo mukaan myös rauhansymbolit, mutta enemmän pyörä ilmaisee mielentilaa, ideaa pyörän takana, joka sai alkunsa Pariisin taannoisten ikävien tapahtumien vuoksi.

Peace Sixty2.

Peace Sixty2.

Revolution on puolestaan bobber-tyyliin modattu iso Scrambler. Kaikki uudet osat ovat Officinen Mermaidin käsityötä. Milanolaisrakentaja on valmistanut Revolutioniin käsintehdyn yhden hengen nahkasatulan sekä muita yksityiskohtia. Musta väri on niin tyypillinen bobbereille. Matalan ja häijynkurisen näköisenä kuten jokainen itseään kunnioittava bobber (?), Revolutionissa on se kaikki olennainen kuin vain voi olla.

Revolution.

Revolution.

Revolution.

Revolution.

Dario Lopez Studio on puolestaan pannut puumerkkinsä Artikaan. Kyseessä on moderni tulkinta 70-luvun lopun Ducati Pantah Ice -projektista. Sen ikonisen pyörän löydät Ducatin museosta Porgo Panigalesta.

Ducati Scrambler Artikassa on sama värimaailma kuin eilispäivän edeltäjässään, fluoresentti keltainen, ja grafiikassa on erilaisia sinisen nyansseja. Perusmallina on Scrambler Icon.

Artika.

Artika.

Artika.

Artika.