Lunaseen tuote on kolmiosainen paketti, jossa on virranhallintayksikkö, joka saa jännitteensä joko akuista, paristoista tai moottoripyörän virtajärjestelmästä. Moottoripyörän molempien vanteiden kummallekin puolelle iskunvaimentimiin tai muuhun sopivaan paikkaan kiinnitettynä tulee teholedit (Ledpodit). Ne antavat valoa erikoisvalmisteisille fotoluminenssiin perustuville renkaitten sivuille kiinitettäville vannenauhoille (Lertapet).

Näkyvyyttä ilman muuta valoa

Wikipedian mukaan fotoluminenssissa atomiin osuva fotoni (=valo) virittää elektronin ylemmälle viritystilalle, jonka purkautuessa atomi säteilee valoa. Lunaseen näkyvyydessä on kysymys nimenomaan siitä, että kun Lertapeihin, vannenauhoihin annetaan koko ajan suunnattua tehokasta led-valoa, viritystaso ja siten vannenauhojen itse säteilemän valon teho on korkea, ja näkyvyys sivulta on hyvä paitsi täyspimeällä, myös katuvaloissa ja puolihämärässä.

Lunasee siis valaisee pyöräsi, vaikka muuta valoa ei olisikaan olemassa. Siihen ei tarvita edes autonvalojen tuottamaa heijastusta, vaan Lunasee on itsevalaiseva.

Paljon näkyvyyttä, vähän virtaa

Järjestelmässä käytetyt ledit ovat korkeatehoisia, jopa 15 kertaa normaalilediä tehokkaammat, ja viritetty tuottamaan mahdollismman suuri valoteho Lertapeista, vannenauhoista.

Ledien tehonkulutus on silti pieni, joten virranhallintayksikön maksimi ehontarve on 0,4 ampeeria. Yksikkö voidaan sijoittaa piiloon esimerkiksi pörän istuimen alle. Myös ledpodit on tarkoitus mukana tulevien kiinnikkeiden avulla sijoittaa näkymättömiin, teleskoopin taakse tai sopivaan paikkaan runkoon. 

Parasta näissä tuotteissa on se, että ne ovat jo olemassa eli niitä voi tilata yrityksen verkkomyynnistä. Yhdelle renkaalle tarkoitettu ASL 1000 - Active Wheel Lighting Kit 1 maksaa 149,95 taalaa. Paketti on tarkoitettu esimerkiksi triken etupyörään. Kaksipyöräiselle tarkoitettu järjestelmä tottelee nimeä ASL 1000 - Active Wheel Lighting Kit 2:n hinta on 199,95 dollaria. Päälle tulevat tietysti normaalit rahti-, tulli- ja mahdolliset verokulut.

Alla vielä kaksi eri videota, joista ensimmäisestä selviää, miten nopeasti fotoluminenssiin perustuvat vannenauhat alkavat toimia. Toisessa esitellään sitä, miten hyvin nauha näkyy eri valaistusolosuhteissa sekä se, että Lunaseen ansiosta kaikki varmasti sivultakin päin huomaavat, että kyse on moottoripyörästä.

 

 Mikäli olet innostunut tai tilaat Lunaseen moottoripyörääsi, niin kerro käyttökokemuksistasi meillekin.