Kamapörssistä muistutetaan, että asiakas määrittelee aina myytävän ajovarusteen hinnan. Kamapörssin järjestää Kamaset ry., jonka henkilökunta myös auttaa kaupallisen hinnan arvioinnissa.

Varusteiden hintapyyntö kannattaa miettiä valmiiksi. Kun jätät varusteita myyntiin, saat myös pääsylipun jolla pääset ilmaiseksi takaisin messuille lauantaina tai sunnuntaina noutamaan rahasi ja mahdolliset myymättömät varusteesi.

Tiedot tehdyistä kaupoista välitetään Kamapörssin ulkopuolella oleviin tauluihin. Kun näet varustenumerosi ruksatun niin voit heti tulla hakemaan rahasi kassalta. Kamasetin välityspalkkio on 17 % myyntihinnasta, kuitenkin aina vähintään 5 euroa.

Kävijöitä messuille on tulossa taas yli 50 000, joten ostajia kamoillesi riittää. Varusteita tuotaessa on jokaisen lunastettava messujen pääsylippu. Kamoja vastaanotetaan perjantaina 5.2 klo 10:00-20.00 ja lauantaina 6.2 klo 9:00-18.00.

Pystyt myös nopeuttamaan myyntiin jättöoperaatiota lähettämällä tiedot kamoistasi ennakkoon Kamaset ry:n sivuilla. Ennakkotiedot on lähetettävä keskiviikkoon 3.2. kello 19:00 mennessä.

Perinteisesti varusteet ovat käyneet hyvin kaupan, ja varmin menekki on hyväkuntoisilla ja oikein hinnoitelluilla varusteilla. Kannattaa myös muistaa, että messuilla on perinteisesti yli 50 000 kävijää, joten asiakaskuntaa riittää.

Aiheesta aiemmin sivuillamme:

MP-Messut 2015: Kamapörssissä tavara vaihtoi omistajaa vilkkaaseen tahtiin

MP-messut 2015: tuo varusteesi myyntiin Kamapörssiin