Kaksiosaisessa Rukka Orbita -ajoasussa on Goretex stretch-laminaatin, irrotettava vuori ja naisten mitoituksella muotoillut D3O-suojat. Puku on valmistettu joustavasta 3-kerroksisesta Goretex-laminaatista ja sekä takin että housujen muotoilu on suunniteltu naisen vartalolle. Joustava päällysmateriaali parantaa käyttömukavuutta ja istuu hyvin.

Lämpiminä päivinä lämpöä säätelevän Outlast-lämpövuorin saa irrotettua sekä takista että housuista. Ilmastointiaukot takin ja housujen sivuissa päästävät tarvittaessa viilentävää ilmaa puvun sisään. 

Orbitassa on Rukka D30 Evo olka-, kyynär-, lonkka- ja polvisäärisuojat ja ne on niinikään muotoiltu naisten mittoihin sopiviksi. Selässä on Rukka D3O Air -kokoselänsuoja. Lisäksi puvussa on Armacor-vahvikkeet takissa ja housuissa.

Puvussa on kuusi vedenpitävää taskua. Takissa on irrotettava, joustava Goretex-kauluri ja kaksinkertaiset hihansuut, jotka toimivat tuuli- ja vesilukkoina. Housuissa on Aircushion pehmuste takamuksessa, joka lisää mukavuutta matka-ajossa. Se toimii myös puskurina sään vaihteluille, kun taas ulkopuolen Keprotec lisää pitoa satulalla.

Takin saatavilla olevat koot ovat 34-50 ja housuja saa normaalilla lahjemitoituksella kokovälillä 34-46, pitkällä lahjemitoituksella 36-42 ja lyhyellä lahjemitoituksella 34-50-kokoisina. Sekä takki että housut ovat mustat ja ne saa vaihtoehtoisesti hopeisilla, neonkeltaisilla tai pinkeillä tehosteväreillä.

Puvun hinta: takki 849,-, housut 649,-.