Touratechin vedenpitävä Ortlieb-tuotesarja ei ole tarkoitettu pelkästään seikkailumoottoripyöräilijöille, sillä se pitää sisällään täydellisen sarjan varusteiden ja matkatavaroiden kuivana pitämiseen suunniteltuja tuotteita mihin tahansa moottoripyöräilytarkoitukseen.

Touratechin Waterproof -sarjassa on takatarikalle tai sivulaukun päälle laitettavia pehmeitä ulkolaukkuja kantohihnoineen sekä tavaroiden säilömiseen tarkoitettuja pusseja ja reppuja.

Hyvä esimerkki on oheisella videollakin nähtävä vesitiivis säilytyspussi, jossa on ilmaventtiili. Pussi on suunniteltu siten, että venttiili ylettyy Touratechin adventure-sivulaukun reunan yläpuolelle, jotta venttiilin avaamalla voi puristaa pakkauksesta ylimääräiset ilmat pois. Tämän ansiosta tavarat mahtuvat paljon pienempään tilaan ja sivulaukkuun saa mahtumaan vielä muitakin matkalla tarpeellisia esineitä.

Ortliebin pussit ja laukut on valmistettu laadukkaasta materiaalista, mikä on ennakkoluulottomien ratkaisujen lisäksi tuonut yrityksen tuotteille ansaittua glooriaa.

Käytännön  tuotetestausta - pysyykö kuivana?

Käytännön tuotetestausta - pysyykö kuivana?

Katso oheinen video, "On hyvä olla kuiva...". Pienen vitsin ja pussukan vedenpitävyyden arkitestin lisäksi siinä on myös asiallista tietoa.

Asiasta kertoi ensin Ultimatemotorcycling.