– Päitsillä on vahvat perinteet ja se näyttelee suurta roolia suomalaisessa endurokulttuurissa. Haluamme ehdottomasti olla kilpailun yhteistyökumppanina sekä KTM-kuljettajien apuna kilpailussa. Varaosapalvelulla ja teknisellä tuella tavoitteenamme on antaa oma panoksemme merkkimme edustajien suureen seikkailuun, ynnää KTM Nordicin Kimmo Hurri

KTM Nordicin varaosapalvelu kiertää kokoomatauot kilpailun mukana varaosavaraston sekä KTM Nordicin jälkimarkkinoinnin ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. Viimemainitut hoitavat kilpailijoiden teknistä tukea.

Kilpailijat voivat lunastamallaan varaosakortilla hankkia varaosia läpi kilpailun. Maksu tapahtuu kilpailun jälkeisellä viikolla KTM-jälleenmyyjälle, jolta kortti on lunastettu. Varaosia ei voi osaa kuin varaosakortilla, käteismaksumahdollisuutta ei ole.

Ne kilpailuun osallistuvat kuljettajat, jotka omistavat 2012- tai uudemman KTM-moottoripyörän ovat oikeutettuja noutamaan varaosakortin valtuutetuilta KTM-jälleenmyyjiltä 8.-16.3.2016 välisenä aikana.

KTM varaosapalvelu palvelee seuraavissa huolloissa. Lauantai: Jämsän kokoomatauko ja yötaukohuolto Jyväskylässä. Sunnuntai: Aamuhuolto Jyväskylä ja Lahden kokoomatauko.

KTM Nordicin virallisille Facebook-sivuille tuotetaan ennen Päitsiä vinkkejä valmistautumiseen videoiden muodossa. Videoissa on aiheina mm. pyörän valmistelu, huoltotaukojen tarkastuslista, kilpailupäivän ravinto, tankkaus sekä ajovarusteiden valinta. Videoissa vinkkejä antavat KTM Motorsport-tiimin kuljettajat sekä KTM:n jälkimarkkinointipäällikkö Hannu Heikkilä.

Lisätietoja Päijänteen 81. ympäriajosta kisan virallisilta sivuilta. Ajotapahtuma pidetään 19. - 20.3.