Aikamoisia runkoputkimodauksia ovat Triumphin insinöörit tehneet, että ovat saaneet viriteltyä uuden Bonnevillen rungon samantyyppiseksi kuin mikä on tehnyt Harley-Davidsonin Softailista niin suositun. Kuvat on otettu Triumphin suunnittelupäämajan lähistöllä. Asiasta kertoi Motorcyclist, ja kuvat ovat nähtävissä heidän sivuillaan.

Bobberin moottoritilavuus on kysymysmerkki. Se voi olla joko 900 tai 1200 kuutiosenttimetriä. Joka tapauksesa hyvin ohutrakenteinen jäähdytin etualarunkoputkien välissä mahdollistaa sen, että pyörä näyttää äkkiseltään ilmajäähdytteiseltä. Moottorissa on kaksi sylinteriä rinnakkain ja se näyttäisi olevan vuoden 2016 mallia.

Ainoa takaiskunvaimennin sijaitsee sooloistuimen takana ja  kolmiomainen keinuhaarukka laskeutuu suoraa taka-akseliin, mikä tekee voimakkaasti taakse alas vievän linjan. Pyörän ulkonäköön sopivat matalat alas taakse laskeutuvat sivulaukut paremmin kuin hyvin. Tuotantopyörässä saattaa myös olla tuplaistuin, jolloin takapää ei olisi niin irrallisen näköinen kuin se nyt on.

Muuten valmiista ulkonäöstä puuttuu myös etulokasuoja, mutta pyörä voisi hyvin olla tulossa tuotantoon jo 2017.