Giagomo Agostini jakaa Mp-museon osastolla nimikirjoituksia ja kertoo uudesta elämänkertakirjastaan. Agostini on uransa aikana osallistunut useisiin suomalaisiin ratamoottoripyöräkilpailuihin Imatralla ja on tunnettu Suomenystävä.

Agostini on voittanut mm. viisitoista maailmanmestaruutta 350cc- ja 500cc-luokissa ja 18 Italian mestaruutta. Yksittäisiä GP-kilpailuja hän on voittanut peräti 122. Giacomo Agostini kilpaili aktiivisesti vuosina 1962-1977. Suurimman osan urastaan hän ajoi MV Agustalla. Uransa viimeiset huippuvuodet Agostini ajoi Yamahalla. Kilpailu-uransa jälkeen hän toimi Yamahan tallipäällikkönä.

Agostini on tehnyt uuden kirjansa 'A Life in Picture Agostini' yhdessä Mario Donninin kanssa. Teos sisältää kuvia Agostinin elämästä, kilpailu-urasta, työurasta ja perheestä. Kirjan voi ostaa messuilta Agostinin signeeraamana ja osa kirjan tuotoista menee Moottoripyörämuseon hyväksi.

Agostini on vaikuttanut aikoinaan merkittävästi Moottoripyörämuseon syntyyn. Agostinin nimikirjoituksilla varustettuja punatiiliä myytiin ja saadut rahat sijoitettiin Moottoripyörämuseon rakentamiseen.

Moottoripyöripyörämuseon osastolla vierailee myös Jarno Saarisen leski Soili Karme. Osastolta voi ostaa Arto Terosen kirjoittamaa teosta Ikuisesti nuori – Jarno Saarista etsimässä.

MP 14 Moottoripyöränäyttely järjestetään 31.1. - 2.2.2014 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman yhteydessä on rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show. Messut ovat avoinna pe 31.1. klo 10-20, la 1.2. klo 9-18 ja su 2.2. klo 10-17.