Sunnuntaina julkaistussa videossa Kawasaki ZX6R-moottoripyörällä matkassa ollut mies kuvasi tapahtuneen kypäräkamerallaan. Hän tulee kaarteen takaa tilanteeseen, jossa edellä menevä autojono yllättäen pysähtyy. 

Kawasakin kuljettaja yrittää nostaa pyörää pystyyn ja samalla jarruttaa Renossa Nevadassa. 

– En ole sataprosenttisen varma siitä, mitkä tekijät aiheuttivat kaatumiseni, mutta siinä on voinut olla monta tekijää: renkaitten kuluneisuus, liian tiukka käännös, liian kova jarrutus takajarrulla, oma painonsiirtoni saattoi tehdä pyörästä liian epävakaan jne. Pointti on tämä: se tapahtui. Lensin pyörineni kumoon ja liu'uin suojakaiteen alle pitkän matkaa. On hämmästyttävää, etten loukkaantunut vakavasti. Olin pukeutunut Alpinstarsin nahkaiseen kisa-asuun ja minulla oli Iconin kypärä.

Kawasakin kuljettaja oli ystävineen ajamassa Geiger Gradessa Renossa, Nevadassa, ja koska oli ruuhkaa he olivat jakautuneet kahteen ryhmään. Kysymys kuuluu, miksi liikenne pysähtyi niin äkkiä, ja miksi videon lopussa on ikäviä huutoja ja meteliä?

Kawasakin kuljettajan ystävät olivat ajaneet edellä ja olivat tilannetta edeltävässä mutkassa niinikään kaatuneet ja luisuneet suojakaiteeseen. Heillä oli vain huonompaa onnea matkassa, molemmat olivat loukkaantuneet ja toinen heistä joutunut sairaalaan. 

Mikäli allaoleva video ei jostain syystä näy, tässä linkki siihen.