Rallin pitopaikka on countrytähti Loretta Lynnin Ranchi ja leirintäalue Hurricane Millsissä Tennesseessä 14. - 24. syyskuuta 2017. Tapahtumaan kuuluu elävää musiikkia, useita stunt show'ta sekä monia yhteisajeluja ympäri eeppisten maisemien. Lisätietoa tapahtuman viralliselta sivustolta täältä.

– Yli viiden vuoden suunnittelun jälkeen olemme innoissamme saadessamme kertoa uusimmasta 10-päiväisestä rallista yli 60 vuoteen, tapahtuman järjestäjät kertovat lehdistötiedotteessa. – Tennesseen luonnonkaunis osavaltio on vain tuntien päässä 12 muusta osavaltiosta, ja koska sillä on niin paljon tarjottavaa, Nashville Bike Week on enemmän kuin vain ralli, se on kokemus.

Festivaali itsessään järjestetään 2800 eekkerin, 1133 hehtaarin alueella luonnonkaunista tennesseeläismaisemaa, johon voi leiriytyä, neljä näyttämöllistä elävää musiikkia, yli 200 näytteilleasettajaa, useita stunt-show'ta sekä esiintyjiä, pyöräpelejä, hyväntekeväisyysajoja pittoreskeillä reiteillä halki osavaltion. Esiintyjälistat ovat luvassa lähiakoina. Lue lisää Taste of Countrystä.

Alla lisäksi tapahtuman promovideo.