UD Replica -yrityksen sekä sen emoyrityksen Universal Designsin takana on sama mies, David Plea. Hän on muotisuunnittelija ja nahka-asujen valmistaja, joka tuo lapsuuden sankarinaolounelmia toteen valmistamalla jatkuvasti kasvavaa valikoimaa mielikuvitushahmojen kuten Batmanin, Kapteeni Amerikan, Supermanin, Luke Skywalkerin ja monien muiden elokuvissakin nähtyjen asujen replikoita. Hhmot ovat Warner Bros:in, Marvelin, Disneyn, Microsoftin ja mm. Lucasfilmin maailmoista.

Superman.

Superman.

Esimerkiksi Batmanin asuista on monia eri muunnelmia eri elokuvaversioiden mukaan, samoin Supermanin. 

Supermanin Dawn of Justice -asu sisältää lycraa ja kolmiulotteisesti muotoiltua silikonia sekä tietysti kaiken tämän alle on sulautettu 2 mm paksu lehmännahka tuomaan moottoripyöräilyssä tarkoitettua lujuutta asuun. Nahan alapuolelle on sitten rakennettu taipuisa, mutta näyttävä "lihaksisto" luomaan unohtumatonta vaikutusta.

Teräsmies-bootsit.

Teräsmies-bootsit.

Hihojen liikkuvuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, ja sekä housut että takki on varustettu irrotettavin CE-hyväksytyin suojin. Asuun on tietenkin saatavilla myös nahkasaappaat, jotka nekin ovat näyttävän näköiset.

Asut ovat paraikaa ennakkomyynnissä 3.6. asti, ja niitä valmistetaan ilmeisesti vain rajoitettuja eriä. Esimerkiksi Batman-asut on hinnoiteltu siten, että takki maksaa 749 dollaria, housut 398, käsineet 249 ja saappaat 249 dollaria. Isoja kokoja saa erikoishintaan. Ongelmana näissä UD Replican vaatteissa on vain se, että mikäli niiden hahmojen tekijänoikeudet kuuluvat ylikansalliselle filmiteollisuudelle tai vastaavalle niin niitä voi ostaa vain USA:ssa.

Batman-asu.

Batman-asu.

Onneksi UD Replica tekee muittenkin kuuluisuuksien, kuten Kissin nahka-asuja, joten kannattaa käydä vilkaisemassa joka tapauksessa heidän kotisivuillaan. Kissin asut ovat ostettavissa mihin tahansa maailmassa. Onko jollakulla Yhdysvalloissa asuvaa kaveria, joka voisi tilata jonkin noista nimiinsä?

Aiheesta aiemmin sivuillamme: Toteuta toiveesi ja ryhdy Teräsmieheksi! Mp-ajoasu tilattavissa nyt

KISS-nahkarotsi. Hinta 429 taalaa.

KISS-nahkarotsi. Hinta 429 taalaa.

Batman vähän lähempää.

Batman vähän lähempää.

Batman-vyö.

Batman-vyö.

Batman-hanskat.

Batman-hanskat.