TEO riippulukko lukitaan ja avataan älykännykällä matalaenergiaisen Bluetooth-yhteyden (Bluetooth Low Energy Technolgy, BTLE) kautta langattomasti, joten se on äärettömän yksinkertainen käyttää. Siinä ei käytetä lainkaan mekaanista avainta, mikä puolestaan on motoristin kannalta mielenkiintoista: jos TEOa käyttää pyörän varkaudenestolukitukseen, mukaan ei tarvita mitään ylimääräistä. TEOa kehitetään joukkorahoitusjärjestelmä KickStarterin avulla.

TEO sopii tietysti lukkona käytettäväksi mitä erilaisimpiin lukituksiin eikä vain esimerkiksi moottoripyörän jarrulevyn lukitukseen, mutta mielenkiintoista siinä on myös se, että voit antaa muillekin käyttäjille luvan käyttää lukkoa.

Niinpä jos sinulla on kolme moottoripyörää TEO-lukittuna kaupungilla, ja joku ystäväsi haluaa lainata yhden niistä, niin lähetät hänelle vain netin kautta oikean koodin lukon avaamiseen. Koodin voimassaoloaikaa voi myös rajata.

Voit tällä hetkellä osallistua TEOn Kickstart-rahoitukseen ja saada lukon aikanaan 79 Kanadan dollarin hintaan (+rahti, muut kulut?).