Useiden lähteiden mukaan tämä rahoitusalan yritys on nimeltään KKR & Co, jonka rahoitusomaisuuden arvo on noin 126 miljardia dollaria, 114 miljardia euroa.

Harley-Davidsonin myynti on kipuillut viimeisen vuoden ajan, ja sen osavuositulokset ovat olleet pettymyksiä sijoittajille. Tämä on - yhdessä kiinnostavan brändin kanssa - siitä valtaushuhujen kohteen. Edellinen suurempi kierros käytiin viime joulukuussa.

KKR & Co ei ole suostunut kommentoimaan asiaa, mutta moottoripyörävalmistaja on ottanut kantaa huhumyllyyn:

'"Harley-Davidson on ajoittain ollut erilaisten myyntihuhujen kohteena. Käytäntönämme on olla kommentoimatta markkinahuhuja ja -spekulaatioita."

Markkinafokusoituneen sivuston BidnessEtc:n mukaan KKR & Co on osoittanut mielenkiintoa H-D:tä kohtaan jo vuodesta 2010 lähtien. Niin tai näin, huhu on nostanut paitsi Harley-Davidsonin, myös sen kilpailijan, Polariksen osakekurssia, joka päätyi perjantaina 4,58 prosenttia ylöspäin.

Vastausta valtaushuhuihin tuskin saadaan ennen tiistaita, sillä maanantai 4.7. on Yhdysvalloissa itsenäisyyspäivä, jolloin pörssi ei ole auki. Asiasta kertoi ensin Rideapart.