Superstock 600 - luokan tämän päivän kilpailulähtö jouduttiin keskeyttämään vesisateen takia.

Kuivalla ajetussa ensimmäisessä puolikkaassa käytiin eiliseen tapaan kovaa kamppailua Niki Tuulen ja Hannes Soomerin välillä, Tuulen ollessa hienoisesti niskan päällä. Seuraavilla sijoilla olivat Jani Rättö, Aki Valkila, Jani Vaahtera ja Jasmin Sarjos.

Sateessa ajettu toinen puolikas oli sitten Niki Tuulen hallintaa. Hannes Soomer oli selvä kakkonen. Lähdöt laskettiin yhteen, tasapisteissä ratkaisi aikaero. Niinpä seuraavina olivat Jani Rättö, Aki Valkila, Jani Vaahtera ja Jasmin Sarjos.

Superbike A:n lähtö oli pahojen kaatumisten sävyttämä. Samaan mutkaan kaatui toisella kierroksella kaksi kuskia ja heti perään kolmannella kierroksella kilpailun kärkipaikoista Martin Pärtelpoegin takana taistelleet Aleksi Kyllästinen, Mika Laaksonen ja Ville Haantaus.

Kilpailu keskeytettiin ja ensiaputoimien jälkeen jatkettiin kuuden kierroksen kisana, jossa mukana oli enää 11 kuskia. Voittoon ajoi Pärtelpoeg, toinen oli Ville Haantaus. Hän oli ainoa kaatuneista, joka pystyi ajamaan uuden erän, kolmanneksi nousi huonohkon lähdön ottanut Jesse Maikola.

Kolarissa mukana ollut Haantaus totesi kisan jälkeen, että onneksi ei loukkaantunut. Pyörä kyllä meni huonoon kuntoon, mutta onneksi oli mukana vanha varapyörä, jolla pääsi mukaan.

MiniGP-luokan tulevisuuden tähdet, sunnuntain kärkikolmikko.

MiniGP:ssä käytiin äärimmäisen tiukka kisa kolmen kärjessä. Maaliviiva ylitettiin järjestyksessä Akseli Putkonen, Lenni Klemetti, Niko Lehtiranta. Kärkikolmikon jälkeen käytiin yhtä tiukka kamppailu seuraavista sijoista. Sen kamppailun käänsi viimeisellä kierroksella edukseen Juho Kantola, joka nousi neljänneksi.

Superstock B 600 ajettiin sunnuntaina omana lähtönään. Selkeään voittoon ajoi Juha Kauhanen. Sijoista 2-4 käytiin sitä vastoin kovaa kamppailua. Maaliin tultiin järjestyksessä Miko Ronkainen, Henna Ylijoki ja Kalle Mäntysaari.

KTM RC 390 –luokassa selvään, joskaan ei ylivoimaiseen voittoon ajoi Vesa Kallio. Sijoista 2-5 taisteltiin maaliviivalle asti. Maaliviiva ylitettiin järjestyksessä Kimi Patova, Niko Tanskanen, Niko Hämäläinen, Ari Borovkoff.

Sivuvaunujen voittoon ajoi pari Eero Pärni/Mairon Meius, kakkosiksi taipuivat eiliset voittaja Markku Artiola/Joonas Salu ja kolmansia olivat Pasi Vepsä/Arto Pöyhönen.