Viime vuonna Kenkkilä ja Koskinen järjestivät Ranskan Morizesissa yllätyksen ottamalla toisen ja kolmannen palkintosijan sekä saavuttamalla Italian Terenzanon päätöskilpailun jälkeen loppusijoitukset neljä ja seitsemän. Nyt moottoripyöräurheilun monitoimimiehen Janne Rantalan liittyessä ryhmään, on Italian ja Iso- Britannian kärkimiehillä varmasti entistä ahtaampaa ilmajokelaiskolmikon laittaessa parastaan.

Yhdysvalloista rantautuneen ja muun muassa Moto GP- kuljettajien suosiman Flat Trackin alkutaival maassamme on edennyt paljolti edellä mainitun kolmikon voimin ja viimevuotinen kansainvälinen menestys toi varmistuksen lajin kehittämisen oikeasta suunnasta. Niinpä kyseisten pioneerien kotiradalla, Seinäjoen Routakalliolla onkin nähty tänä kesänä jo kymmenen kilpailuun valmista kuljettajaa ja lisää kuljettajia kerätään edelleen hyvähenkiseen ja yleisöystävälliseen moottoripyöräurheilulajiin.

Toivotamme kolmikolle onnea ja menestystä kansainväliseen kamppailuun josta ei varmastikaan taas tapahtumia ja jännitystä tule puuttumaan, kun kolme rivillistä voitontahtoisia kuljettajia laukaistaan yhdenaikaisesti nopealle radalle taistelemaan finaalipaikoista sekä palkintosijoituksista.