GoHawk on laajennuspaketti, joka lisää kolme toiminnallisuutta GoPro 4 -kameraasi. Ensinnäkin se tuo kaukolaukaisijaliitännän, jonka ansiosta voit kuvat mitä haluat sen sijaan, että kuvaisit mitä sattuu. Valinnan voi tehdä ohjaustankoon asennettavan kytkimen ja suussasi pidettävän handsfree-laukaisijan tai minkä tahansa 2,5 mm plugiin sopivan kytkimen välillä.

Erilaisia kytkinvaihtoehtoja.

Erilaisia kytkinvaihtoehtoja.

Toiseksi LED-valo kertoo, milloin kamera tallentaa tai kuvaa. Sen voi asentaa joko kypärääsi tai ohjaustankoon. Lisäksi GoHawkissa on liitin USB-virtalähteeseen, mikä avulla voit varmistaa sen, että kamerassa riittää kuvausaikaa.

GoHawk on paraikaa hakemassa rahoitusta tuotteelleen Kickstarter-joukkorahoitushankkeen kautta, ja tulos vaikuttaa lupaavalta. Koossa on tätä kirjoitettaessa jo 14 259 dollaria 20 000 dollarin tavoitteesta, ja hanketta on jäljellä vielä 29 vuorokautta.

GoHawkin liitännät.

GoHawkin liitännät.

GoHawkin saa joukkorahoitushankkeen kautta omakseen 99 dollarilla ja se myös postitetaan ympäri maailman. Hintaa laitteelle kertyy lähetyskuluineen 114 dollaria Suomeen lähetettynä. GoHawkin pitäisi olla toimitettuna asianomaisille jo syyskuussa 2016.

Asiasta kertoi ensin Motofire. Lisätietoja Kickstarterissa ja alla hyvin selkeä esittelyvideo.

 

Asennus on helppoa.

Asennus on helppoa.

 

GoHawk tuo erillisen virtalähteen liittämismahdollisuuden GoPro 4:ään.

GoHawk tuo erillisen virtalähteen liittämismahdollisuuden GoPro 4:ään.