Suomalaisen trialin ykkösnimi Timo Myöhänen hallitsi tänään lauantaina Salossa järjestettyä kauden viidettä SM-koitosta helpon oloisesti. Eliittiluokkaa johtavalle Myöhäselle voitto oli jo kauden neljäs.

– Kisa meni melkolailla rutiinisuorituksella. Ei tarvinnut kummemmin puristaa, että ajo luisti. Tänään tuli vain neljä pistettä, mikä kertoi jaksojen helppoudesta omalla kohdalla. Uskon että ratamestarilla oli sadekeli mielessään jaksoja valmistaessa. Kaiken kaikkiaan siis kelpo päivä takana, Vertigolla kisaava Myöhänen kertasi.

EM- ja MM-sarjoissa kisaava Myöhänen viettää nyt hetken kotimaassa.

– Nyt katse kääntyykin jo ensi viikkoon, kun maanantaina alkaa Raaseporissa lasten ja nuorten trial-leiri, jonne menen antamaan omat vinkkini nuorille kuljettajan aluille.

SM-sarjan toista sijaa pitävä trialkonkari Jussi Haapanen sijoittui eliittiluokassa toiseksi 22 pisteellä ja Jere Karjalainen oli kolmas 40 pisteellä.

A-luokan voittoon ajoi Niko Nurmio jättäen ennakkosuosikki Mikko Mäkelän toiseksi. Kolmanneksi sijoittui Onni Oja. SC-luokassa parhaimman suorituksen teki Mikko von Plato, B-luokassa voiton otti Ilkka Oittinen ja 40+-luokassa Tommi Kallio.

Trialin SM-sarja jatkuu 27.8. Nokialla.