Brembon uusi verkkopalvelu tekee jarru- tai vannetarvikkeiden etsimisestä helppoa. Syötät vain pyöräsi merkin, mallin, moottorin koon, ja pyörän vuosimallin sisään ja Brembo Configurator etsii sinulle ne tarvikkeet, kahvat, jarrupalat, jarrujärjestelmät tai vanteet, mitkä pyörääsi sopivat.

Brembon julkistaman tiedotteen mukaan yrityksen nettisivustolla toimivan ohjelmiston tietokanta sisältää tiedot noin 7000 pyörämallista skoottereista superbikeihin, ja siinä sivussa tietenkin myös touring-, custom- ja offroad-pyöriin.

Brembo Configurator toiminnassa.

Lisäksi sivustolla on tietoa, opastusta ja videoita tarjolla heille, jotka haluavat tietää näistä tuotteista enemmän. 

Ohjelmistosta löytyvät tiedot yli sadasta tuotteesta jarrukengistä -levyihin, -kalibereihin, jarru- ja kytkinpääsylintereihin sekä vanteista. Kaikki tuotteet on jaettu nlejään eri luokkaan, joista vaativin on Racing, sitten tulee Performance, jonka tuotteet on suunniteltu pääasiassa Cafe Racereihin, Premium, jossa tuotteet ovat täysin vaihtokelpoisia alkuperäisten kanssa sekä Genuine, jonka jarrupalat ovat Brembon kehittämiä OEM-valmistukseen.

Geolokalisaatio toimii, joten ohjelmiston avulla saat myös samalla tiedot lähimmästä myymälästä, mistä näitä tuotteita saa yli 60 maasta. Sokerina pohjalla, Configurator-ohjelmisto toimii yhtä lailla matkapuhelimella, tabletilla kuin tavallisella tietokoneellakin, joten apua jarrupulmiin löydät myös tien päällä ollessasi.