Silminnäkijä kertoi nähneensä auton törmäävän moottoripyörän perään. Nainen lensi pois pyöränsä selästä ja iskeytyi auton tuulilasiin ennenkuin putosi maantielle, tutkijat kertovat. 

Moottoripyörä oli jämähtänyt kiinni päälleajajan vuoden 1997- malliseen Saturn-farmariin, ja auto jatkoi matkaansa yli kilometrin, ennenkuin pysähtyi. Poliisin mukaan mitään merkkejä siitä, että auton kuljettaja olisi jarruttanut ja yrittänyt pysäyttää auton, ei ollut nähtävissä.

Poliisi löysi auton kuljettajan parinkymmenen metrin päästä autosta selvästi humaltuneena. Mies kertoi, että jonkun muun oli täytynyt olla auton ratissa, koska hän oli "liian humalassa voidakseen ajaa".

Ilman todistajia ja todisteita, jotka olisivat osoittaneet, että mies oli ajanut autoa, poliisin oli tyytyminen tähän, ja mies päästettiin vapaaksi.

Kaksi päivää myöhemmin mies kuitenkin ilmoittautui Leesburgin poliisiin ja alkoi kysellä onnettomuudesta. Keskustelun aikana hän myönsi olleensa auton kuljettajana tuon kohtalokkaan päivänä.

Miestä syytetään nyt ajoneuvolla suoritetusta henkirikoksesta sekä kuolinonnettomuuden tapahtumapaikalta poistumisesta. Asiasta kertoi WFTV9